Cuma, Mart 20

Bir Çanta 4 kombin :)



Aşırı Kadınsı kıyafetleri, ayakkabıları pek kendi tarzıma uygun bulmam nasıl olsa ileride giyeceğim bir gün derim hep..Ama son günlerde Chanel tarzı zincirli çantaları çook sever oldum ;) hele pembe, pudra rengi olanlarının tam baharda giymelik olduğunu düşünüyorum..!
Bende şöyle bir hayal kurmak istedim..Eğer pudra pembesi bir Chanel'im olsaydı neyle giyerdim ? ;P


....

Çok şeker di mi? kotun,bluzun rengi, mavi spor ayakkabı, pembe çanta basit,sade,şık olmuş beğendim..geçti :)


super kawai

Cici mi cici! Basit bluz, şık kolyelerle zenginleştirilmiş tül etek güzel..Acaba anniş bu bahara yapsa mı bana ama nerede giyeceğim ki üstüme gülmesinler sonra ;) küperler şeker! bir tek ayakkabıyı beğenmedim burada..


+...MiSs MaLdOvAn...+
Burada aslında beğendiğim tek şey oldu dantel yaka..Dün gece annemin ütü odasını karıştırırken böyle bir dantel buldum tarif ettim anneme nasıl birşey istediğimi bu sabahta tesadüf tam istediğim karşımda! dantelin kenarından biye geçirmek gerekecek..böyle tshirtlerle, altına kot ve babet şeker olur severek giyerim ;)
buradaki ayakkabı güzel ama kısıtlar insanı herşeyle giyilmez..

hold me like you mean it.

Şeker di mi? bol bluz pudra şort çok cici ben yakasına yeni yaptığım romantik iğneden de takardım tam olurdu..kırmızı babetde şeker olmuş..kırmızı/pudra rengi..kırmızı/ gökyüzü mavisi eşleştirmelerini sever oldum.. biraz renkleri karıştırıp eğlenmek lazım bu bahar ;)

21 yorum:

lale kunt dedi ki...

merviş annenin ütü odası alice harikalar diyarı mıdır nedir hep süper şeyler çıkıyo. ay o dantelden bir tane de bana var mı acaba? :)

bu arada çanta gerçekten çok tatlı, acaba kaç paradır? kesin alamam ben püff

Nazpek dedi ki...

Günaydınnnn Merviş
Bakıyorum yine pudralara belenmişsin.

Merve dedi ki...

Laliş valla öyle..Hayranım kendisine acayip yetenekli nelerden neler bulur..mesela dün bizim koltuğun üstüne çok şık bir kumaş almış kenarına koymuş, yastıklar yapmış üstüne boncuklar vs bayıldım.. :) Senelerdir bir birikim oluşmuş işte annem herşeyi hep kendi yaptığı için o yaptıklarından artanlar var hep.. bir sürü kumaş,dantel vs..

aa yaparıs sana da laliş uzuncaydı 2 tane çıkar ;) koyarız boynumuza gezeriz.. sabah bir uyandım baktım gece süper iğneler yapmış bayıldım..hani o çanta vardı ya dün yolladığım yaparım ben bundan dedi..:) malzemeleri toplayacakmış..bugünde evde temizlik var yoksa o cuma pazarına gidecekti :( haftaya artık..

Babam akşamları bizi bıraksa daha çok çıkacak ama tek başına kalıyor ya devamlı meyve istiyorum, o bitiyor yeşil çay yapan yok muuu?
kızım gel özlediimm..
aaa bi gel bak...
:))

Merve dedi ki...

Valla çook pahalı şeker geçen sene fransa da bakmıştım 2000 kusur Avro idi..Babetlerini de çok severim o da 400 kusur Avro idi..Yani çook çalışmam lazım çoook alacak param bile olsa acımam almam tabii bu kadar aç insan varken! ama hayali de güzel :) benzerini bulsam olur ama..

Bir tane annemden var ona gözüm gibi bakıyorum bir de babaannemden ayakkabı var biraz küçük bej beyaz ona da öyle bakıyorum..kalıpla büyütmem lazım ama..

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Çanta çok çok güzel bayıldım, içim gitti resmen.

Merve dedi ki...

* Nazcım sorma.. nedense çok sevdim bu aralar :)

* Cin di mi? Bu takliti aslında yes.style diye bir sitedeydi resimlere tıklayınca çıkıyor..Çin malı ama güzel!

L@L dedi ki...

Merviş çanta harikaymış ama yazık okadar para verilmez tabi. Bu arada annenin yeteneğined e hayranım. Kimbilir ne güzel bir dantel yaka bluz yapar sana :)

Merve dedi ki...

* merviş tabii verilmez çok yazık.. canım beğenirsen sana da yapar anniş.. ;)

lale kunt dedi ki...

ya merviş ben o iğneleri de çok merak edirem :)

Merve dedi ki...

bu sabah çekecektim unuttum laliş :(

Bursada Moda dedi ki...

Çanta süper ama çok pahalı :( Ayrıca kombinlerinde hepsi birbirinden güzel, çok beğendim...

nergisce dedi ki...

pudra rengini seninle tanitim mervecim, önceden hic bilmezdim, duymus olsam bile aldirmamisimdir ama gercekten cok hos bu renk:)

AskinAy dedi ki...

mavi ile pembe uyumu cok hos olmus tabiki diger elbiselerede bayildim yine ben:))

Opal dedi ki...

merve annen burda olsaydi walla. ikinci el dukkanlar top top kumaslar, craft malzemeleri, incik boncuk ne ararsan onlarla dolu. ayrica bu koydugun cantanin benzerleri de var. vintage- antigue hersey bulabilirsin. ayakkabilar da dahil olmak uzere. eldivenden merdivene. hem de hersey cok cok ucuz ikinci el dukkanlarda cunku onlar kar amacli degil, yardim kuruluslari , insanlar da hep oralara veriyolar. neyse fistik ben oper seni. mucx

Merve dedi ki...

* BM, canım bende çok sevdim çanta çook çook pahalı aynen!

* nergiscim bende yeni yeni böyle çok sevdim nerden duydum pudra diye hatırlamıyorum biryerden duydum herhalde taktım bu ismi..
pastel tonları çoook seviyorum..ama toz pembe/ gök mavisi değil bu aralar iste böyle yeşilin pembenin en uçuk tonları..bir de nil yeşili var o da insanın içini açan bir renk :)
yeşil de seviyorum ama senin gibi ;)

* Askinaycım evet bahara deneyelim hepimiz mavi pembe/ mavi/kırmızı :) seker oluyor!

* Opal deme deme! yapma bunu bize!
yaa Londra'da öyle süper şeyler var ..T'nin bir arkadaşı Avustralya'da temelli oraya davet eder durur hep gitsek mi acaba? ;P

Merve dedi ki...

etsy de de görüyorum kızlar çok şık şeyler yapıyorlar tabii çok zevkiler ama ellerinde malzemede bol..bizde hersey çok kaba,zevksiz, abartılı maalesef..

simla dedi ki...

ya çok beğendim ben bu kıyafetleri. zaten şeker pembesi en sevdiğim renk:)

Opal dedi ki...

walla oyle Merve, bence gelin gelebiliyosaniz. her acindan mukemmel burasi. ben ingiltere'de okudum uni'yi. ordaki ikinci ellere burasi 500 basar walla bak. benim tum kiyafetlerim de ikinci eldir bu arada.tum craft malzemelerim falan filan.antika cam dugmeler amanin neler neler.. en buyuk zevkim onlari didiklemek zaten (ikinci elleri yani)

Adsız dedi ki...

bundan altı yedi sene önce annemin vardı böyle siyah channel çantası, aynı modelden... ama o zaman bu kadar popüler değildi.
vay be, anneye bak! victoria'dan önce biliyo kadın neyin moda olcağını, ona göre takılıyo.... işte ben de böyle bir annenin kızıyım :))))
(evet farkındayım, saçmaladım :)) )

Merve dedi ki...

* gossip bende pudra pembe'ye takmış durumdayım..

* evet biliyorum Opalcim Avrupa da da herkes 2. el giyiyor.. hep orijinal şeyler bulunuyor..zaten insanlar eğitimle,hayatın keyfini almakla o kadar meşguller ki.. kıyafet önemli bile değil...

* Komik merbe :)) bende de annemden var işe bir chanel..demek ki yaşları yakın ve onların dönemde modaymış buradan bu sonuç çıktı :))) bende kullanıyorum annişinkini ama o siyah ve altın zincirli şöyle pudra rengi alsaymışın ne olurdu anniş? :((

Adsız dedi ki...

ay aynen merviş. benimki de siyah ve altın zincirli... bence bizim anneler sadece aynı yaşta olamazlar, belki de aynı kişidirler :PP