Salı, Mart 17

Günün Önerisi..


Günaydınnn kızlar... Dünkü yorumlarınız beni çoook mutlu etti.. Sımsıcak, içten dilekler için tekrar tekrar teşekkürler..Dilerim hepimiz hep mutlu oluruz inşallah :))

Gelelim ıspanağın faydalarınaaa.. Bugün anladım ki hava kötü olunca benim canım polyvore çekiyor gene öyle oldu :) bakalım neler sevmiş Merve bu puslu havada.. ;)

time to say goodbye
Hımm ben bu nefti yeşili çook severim kızıl saçlarlada yakıştığını düşünüyorum..bugün benzer bir uyumu da kendim yapmış haldeyim zaten aynı renk elbise, kahverengi çizme olarak tabii buradaki elbise çook şık..benimki daha sade bir seçim ama elbisenin leopar desenli olması pek hoşuma gitmedi.. en beğendiğim ise yüzük oldu..büyük yüzükler farklı bir hava katıyor çok seviyorum :)


Subtle Pink & Shades of Blue

:)) gene bulmuşum bir pudra oo kadar koydum ki bıktıracağım sizi sonunda ama ben bıkmam daha giyemedim ki :( mesela bu renkle kobalt mavisi bir çanta kombinlemezdim ben daha açık tonlar düşünürdüm ama çok şık olmuş beğendim..zaten artık renk uyumu diye birşey kalmadı iyiki de kalmadı ne o öyle herşey uyumlu boşverinn canımız nasıl istiyorsa öyle giyelim..
Marc Jacobs sana sesleniyorum bu kalpli çantan niye bu kadar pahalı niye??

retro&cutechic
Sarı siyah çok severim..Arı maya gibi çok şeker oluyor :) ama burada rengarenk bir görünüm..şeker olmuş sevdim..ayakkabılar h&m miş..yaktın bizi h&m yaktııın! Wayfarer de güzel bu sene yaza bende istiyorum :)

A Different Way To Be

Heh çok cici bu da yanlız alttaki nedir anlamadım etek desem değil/ şort hiç değil.. boşverin onu siz kurdeleli hırkayla, mavi atlet ve çanta, ayakkabı güzelmiş ama şirin bir bahar kombini..her yere giyilir..


a woman isn't a woman without her SHOES ;

Gelelim hepimizin görünce dayanamadıklarımızaaa..! Babet, Sandalett... 1. şeker mi şeker ne markaymış bir araştırayım.. 2. sivri burun sevmedim ıh ıh .. 3. anneme göre bana olmaz.. 4. eh fena değil ama giymem herhalde.. 5. sevmedim çok iddali.. 6. ve 7. gene iddalı sevmedim..
8. aman allahım moda tamam ama bu kadar bant nedir böyle! 9. sonuda şeker birşey giyerim benzerleri var demek ki bu sene devam :) 10. bayıldım lila hemde parlak ciciymiş..
11. zaten çook beğendiğim bir model 12. tory burch çok altın altın..güzel renkleri var ama hiç rahat değiller yara yapmıştı ayağımı...

Sizler neler diyeceksiniz bakalım sevgili polyvorecular? ;)

12 yorum:

bernush dedi ki...

ben hepsine bayıldım,bazen iddialı giymekte gerekir merviş :)

Merve dedi ki...

* bernushcum evet doğru :)
ben büyüyemiyorum işte!
ne biliyim kendime yakıştıramıyorum iddali şeyleri nasıl olsa giyerim ilerde diyorum hep.. ama bazen gerekir tabi canımm

L@L dedi ki...

Mervişim 3.kombindeki babete bayıldımm ben :) Hepsi birbirinden şık kıyafetlerin canım müthişler :)Kalpli beyaz ayakkabı ne hoşmuş :)

Yeliz dedi ki...

merve bende senin gibi pudra tonlarına takık durumdayım:) 2. numaradaki kombinler favorim. hatta hafta sonu bu tonlarda fırfırlı ciciler aldım:)

Adsız dedi ki...

sorma iyice taktım ne bulsam pudra rengi almak istiyorum :) neyseki fazla yok ;P

aaa merak ettim gösterirsin di mi bize de ?

lale kunt dedi ki...

ay o birincideki yüzük ne yaaa?
üff çok güzelmiş...

Bursada Moda dedi ki...

Kombinlerin hepsini çok beğendim. Zevkli kızsın vesselam :) Ya bu ara bende de mor ve pudra tonları takıntısı var ne oluyor böyle bilmem :)

Adsız dedi ki...

Merhaba,ben geldim,kahve ve yeşil uyumu çok güzel olmuş..Babaetlerde çok cici gerçekten..
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

ayyyy yüzüğe aşık oldum resmen merviş ya.... :)

Merve dedi ki...

*Güneş hoşgeldin bende çok beğendim babetleri gene beklerim hep gel ;)

* merbe bende çook beğendim banana republic markaymış... bize kargolasın muz cumhuriyeti di mi? ;P

Sevde dedi ki...

Canım çok güzel kıyafetler var burda insan yeni alışverişden gelmiş bile olsa içi giidyor bunları görünce moi aussi j aime :)

Adsız dedi ki...

muhteşemler:)