Salı, Mart 17

Keçe'den Kapı Süsü

Birçoğumuzda keçe var, elimizden geldiğimizce birşeyler yapıyoruz.. aa ne güzel fikir dediğim bir sürü şey çıkıyor ama böylesi aklıma gelmemişti doğrusu..

Kapı süsü yapmışlar keçeden.. renk renk, yuvarlak yuvarlak keserek.. ben çok sevdim ama şimdi taçlara kullandığım için keçelerimi şu an düşünmem ama şık olmuş hep aklımda olacak belki sizlerde keçelerinizi bu şekilde değerlendirmek istersiniz.. Aklımızda olsun kızlar ;) fazla fikirden zarar çıkmaz ;P

13 yorum:

Adsız dedi ki...

çook güzelmiş :)
ama dünyanın keçesi gider buna mervecim, daha tasarruflu bi yöntem keşfetmeli :P

Adsız dedi ki...

kalın bi halkayı rengarenk iplerle sararak da yapılabilir belki :))

Haydins dedi ki...

Cok kece lazim bunun icin..Eskiyen , giyilmeyen kazaklari kecelestirmek en iyisi :)Verdigime uzuldugum kazaklar var simdi aklima gelen..tuh tuh..

lale kunt dedi ki...

Pek şeker ama çok keçe bu çoook :)
Kıyamam ben o kadar keçeme, hem pahalı buralarda zaten..
Kumaştan da görmüştüm ben Merviş, aynı bunun gibi renk renk kumaşları yuvarlak kesip yapmışlardı. Daha ucuz olur :)

Merve dedi ki...

*doğru söylüyorsun özlemcim lalişin dediği gibi kumaştan da olur aynı model neden olmasın? hem bu yılbaşı süsü gibi biraz bizimki baharlık olur canım..
evet bak renkli iplerde olur.. bir denemeli..

* Evet bende kıyamadım keçelere çook gitmiş çünkü..serpilcim aynen bende bu kış bir kazak almıştım zaradan çok severek giyiyordum annem bir yıkamış süper keçe olmuş kullandım da bitirdim bile ;)

* yaa di mi laliş valla çok pahalı azıcık şeye kaç para aldılar cık cık..evet evet kumaş daha iyi fikir laliş annemi ikna edersem bu cuma pazarına gitmesi için birsürü kumaşımız olur :))

Opal dedi ki...

yaa bu kece ne kadar moda olmus turkiyede. burda yok bile. neler yapiyolar baska bu kecelerden Merve'cim??

Merve dedi ki...

Opalcim, sorma çoğu kişi keçe kullanıyor :)
telefon kabı, bozuk para kesesi, yastık bunlar şimdi hatırladıklarım ooo daha çok yerde kullanıyorlar.. ben yanlız taçlarda kullanıyorum ama kapı süsünüde sevdim canım çok..! orada da vardır kesin!

nergisce dedi ki...

ben bunu cok svedim, ben zaten keceye asigim:) bende buna benzer bi kapi süsü görmüstüm böyle arta kalan kece parcalarindan yapmislardi

Merve dedi ki...

nergiscim şeker di mi? ama çok keçe gider dedi herkes haklılarda ama dediğin gibi parçalarla yapılabilinir canım :) krizdeyiz di mi?

Çakıl' Mom! dedi ki...

merhaba, "birçoğumuzda keçe var" cümlesi benim için çok vurucu oldu, nerden alıyorsunuz yahu, her yere baktım eminönünü bile dolaştım eskiden marpuçhanda vardı kapandı dediler. sorarım size hepinizde nasıl var nassıııı :) bu arada fikirler süper, ah bir keçe bulsam keçeden keçeci dükkanı yapacağım, maksat bir boşluk dolsun piyasaya hizmet olsun hehe :)

Merve dedi ki...

Çakıl merhaba..sana müjde bana da öğrenince müjde olmuştu buradan alabilirsin..

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ecraft/

hizmetlerini bekleriz artık ;))

Unknown dedi ki...

Güzel fikir, ama baya bir keçe lazım;)

Merve dedi ki...

* Gülhancım evet çook lazım genel olarak kıyamadık zaten :)