Pazartesi, Mart 23

Kumaşçı bilen var mı?

Benim şöyle bir projem var, ben cicili bici bebe yaka kenarları dantelli,cepli, uçuk tonlarda elbise istiyorum bahara babetlerimle giymek için.. bu taz elbiseler hiçbiryerde bulamıyorum...
arasıra topshop'da ve yargıcı da çıkıyor ama onlarda pek matah gelmiyor gözüme.çok basit modellere çook fiyat koyuyorlar heves edip alıyorsunuz sonra hop yarı fiyatına..içim acıyor tabi benimde.. oradan 1 tane alacağıma kendim 3 tane yapabilirim.. :)

Kendim derken şu anda dikmeyi bilmiyorum tabi ama evde her türlü alet,edavat mevcut.. modelini istediğim elbise de hazır, anniş basit sana öğretirim dedi.. :) Kendime cicili,bicili elbiseler dikersem oooo çok mutlu olurum ama bana güzel kumaş lazım..

Benim bildiğim şişli ve eminönünde kumaşçılar var resimdeki gibi kareli, minik çiçekli elbiselerde kullanılıcak kumaş satan yerleri bilen var mı? Varsa çook müteşşekkir olurum, bir ömür anarım kendisini ;)

11 yorum:

L@L dedi ki...

Bende bi araştırıyım Merviş haberleşiriz :)

Gizem. dedi ki...

Vay be süper bir fikir:)kız merviş yap bir tane kendine giy gez işte hemde ne ucuza:)) kesin süper olur bana da yaparsın mı ?;)

Merve dedi ki...

tamam şeker lal ;)

lale kunt dedi ki...

Tatlım ben cuma günü pazara gidicem, sana da alırım.
2-3 metre kumaşlar ennn fazlası 5 lira. Hatta benim 2-3'e aldıklarım da daha çok oldu. Bu hafta yine bir talan ederim, beğendiklerimi alırım sana kargolarım. nasılsa zevklerimiz aynı ;) düğmeler de alırım vintage gibi çok güzel şeyler oluyo..
mucks

Primarima dedi ki...

Hımm bloglar arasında Anne Böcük ZEHRA var, tanırmısın bilmem ama ona sorabilirsin daha geçenlerde almışdı cici bici kumaşlar kendisine.Hatta çanta yapdı o cici kumaşlardan eğerki tanımıyorum dersen link verebilirim.

Adsız dedi ki...

bende hep isterim kendim dikip giyemyi inşallah bulursun ve dikersin ccilerini görürürüz:)

Adsız dedi ki...

lale beni de götüüüüüür :) nütfeen

Merve dedi ki...

* :)) eveet yargıcı da kimmis di mi? daha güzelini yaparıs..

yaparım gizom neden yapmayayım? ;) önce kumaş,ardından öğreneceğim dikmeyi..

* hahha bende geliyoruum o pazara oley oley oley laliş :)) peki böyle cicili bicili kumaşlar var mı? düğmeler nasıl anlat anlat laliş ;)

* Prima, hı hıh tanımıyorum nasıl kaçırmışım ;) ben bir bulmaya çalışıyım bulamazsam seni rahatsız ederim ;) çok çok teşekkürler!

* evet evet gamzeli anne, bende istiyorum öyle çok detaylı şeyler dikemem tabi ama basit bir elbise dikebilirim hazır evde kalıpta varken neden olmasın di mi? ;)

* Ozlem, biz gidiyoruz sende katılsana bize ;) bak tur projemizide gerçekleştirmiş oluruz ;)

Adsız dedi ki...

tamam. ayrıntıları mail atın bana ;)

Merve dedi ki...

özlemcim tabii mail atarıs :) haberleşiriz gitmeden!

Unknown dedi ki...

Merve'cim İstanbul'da yaşasaydım kesin birkaç yer söylerdim.Zira annemin bu tarz kumaşlara ilgisi hat safhada evde kaplatılmadık sandalye koltuk dikilmedik örtü vs. kalmadı.Öyle romantik elbiseler benim de çok hoşuma gider üstelik yapımı da basit.Benim tavsiyem tabelasında Bursa Kumaş Pazarı yazan her dükkana gir bi bakın.İzmir'de işe yarıyor.Elin kolun dolu çıkıyorsun:)