Salı, Mart 10

Merve'den Haberler..


Günaydın.. Umarım hepiniz iyisinizdir..İnanın bloğumu, sizleri çok özledim!
Öncelikle beni hiç yanlız bırakmayan yorumlarından sonra maille bana ulaşan, beni merak eden tüm arkadaşlarıma çook teşekkür ederim.. Birbirimizi daha hiç görmediğimiz,ama birçok şeyimizi paylaştığımız sizlerle böyle bir dialog kurabilmiş olmak beni çok mutlu etti..Söylemeden geçemeyeceğim :)

Benden haberlere gelince babam daha anjıyosunu olmadı..çünkü maalesef doktorlar artık bazı ameliyatlara para açısından baktıkları için biz de ilk sefer gibi olmasın diye bu sefer emin olmak istiyoruz..geçtiğimiz hafta ve bu hafta babam birçok doktora gitti hatta bugünde gidiyor..
en iyilerin görüşünü alıp sonra karar vermek istiyoruz, bu yüzden de ameliyat süreci uzuyor tabi..
Aslında hiç keyfi yok ama bize pek hissettirmemeye çalışıyor.. bende bu duruma ayrı üzülüyorum..
ama eminim ameliyat sonrası hepimiz çok rahatlıyacağız inşallah..

Bu hafta benim için çook önemli çünkü hem babamın ameliyatıyla ilgili kararlar alınacak hem de nişanlımın doktora savunması var..Heyecanla perşembe gününü bekliyoruz..Çarşamba akşamı bize uyku yok sanırım.. İnşallah hayırlısı neyse o şekilde olmasını diliyorum..

Bunun dışında taçlara devam..Cumartesi günü lalişle beraberdik tahtakalede.. 6 saat belki daha da fazla gezmişiz hatta ben o kadar yorulmuşum ki bir ara düşüyordum :)
çook güzel çok cici malzemeler, tüyler,boncuklar,kurdaleler aldık..
Akşamları yapmaya çalışıyorum..hem stres atıyorum hem de birseyler yapnış olmanın tadına varıyorum..En yakın zamanda da taçları sizlerle paylaşacağım..Gittigidiyor ve sahibinden com da da satışa başladım..Sayıları artar artmazda mağazalara vereceğim inşallah..

Şimdilik benden bu kadar, sizler nasılsınız?

14 yorum:

Nazpek dedi ki...

Hoşgeldin Mervecik
Özledik seni sağlık konusunda titizlenmekte haklısınız umarım en doğru kararı verirsiniz nişanlınada başarılar herşey gönlünce olsun

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Hoşgeldin :) Umarım her şey dilediğin gibi olur.

L@L dedi ki...

Canım herşey çok iyi olucak göreceksin. Öpüyorum çok *)

Bursada Moda dedi ki...

Mervecim Merhaba...
Öncelikle geçmiş olsun.Sağlık bu hiçbir şeye benzemiyor. İnşallah baban biran önce sağlığına kavuşur.
Nişanlına da burdan başarılar diliyorum.Heyecanınızı anlayabiliyorum şuan...
Sevgiler...

Haydins dedi ki...

Umarim babacigin bir an once ameliyat olup sagligina kavusur..
Tahtakale'den ben hic hoslanmadim niyeyse hep cok kalabalik hemde karisik geldi bana , tam bilmedigimden belkide zevk alamadim :)

lale kunt dedi ki...

Ay Merviş hadi bakalım, inşallah hepsi yolunda gidicek sonra deriiin bir oh çekmek iyi geliyo insana..
Tahtakele'ye de yine gidelim :))
Sen bu defa kendini unutucaksın ama :))

Opal dedi ki...

blog dunyamin renkli modacisi hosgeldin canimss.. bence baban su an en iyisini yapiyo, en dogrusunu bulup ona gore hareket etmek lasim. gecicek guselim bak walla gulucukler sacip yine modaci merve olcaksin mucxx. bu arada taclari merak ettim baya bii! lali$in resimleri zaten super. hadi bakalim hersey yolunda gitsin ve bol bol kazanclar sizlerin olsun insalla.

Merve dedi ki...

* Nazcım, hoşbuldukk.. aynen tatlım konu sağlık olunca bir de doktorlar hepsi için geçerli değil tabi ama hastalığı ekonomik olarak kullanmaya başladıklarını görünce acaba? deniliyor muhakkak..
canımm çok çok sağol prensesler nasıl?

*Cin, hoşgeldin çok hoş şeyler ekledin kaçırmadım gene de ;)

*Merviş; sağol canımmmmm

*B.Moda,Merhaba! çok sağol tatlım aynen öyle konu sağlık olunca bambaşka hayat duruyor sanki..çok sağol sorma çook heyecanlıyız!!

* Haydins, çok teşekkürler..aslında bilince çok karışık değil tatlım bizer katıl sende birgün :) en çok çeşit orada mecbur gidiyoruz..

* Lalecanım, evet beraber çekeceğiz bir ohhh derininden :)
gidelim gidelim ama bu sefer hava güzel olsun..montu mu, çantayı mı aldıklarımızı mı taşıyayım kafa mı yağmurdan mı koruyayım bilemedim.. ne komikti halimiz..ama gene güzeldi :)
öyle valla sen beni bırak git birdahaki sefere.. o son swarovski taşları aldığımız dükkanda aklım hala!

*Opal sen ne komiksin böyle..:) bir ohh çekelim yeni moda önerilerimle geliyorum aklımda ççook şey var zaten..taçlarda bayağ oldu ama gene sevmediğim bölüm fotoğraflamak kaldı..halledemiyorum ondan..
çOK teşekkürler inşallah..
bu arada bayağ şey yazmışşın geleceğim!

lale kunt dedi ki...

Merviş niye seni bırakıp gidiyomuşum? Hani olur ya filmlerde adam yaralıdır siz beni bırakın gidin der :P
Beraber gidicez şeker, o en üst katı mı diyosun sen? Hımm en ucuz ve güzel yer orasıydı cidden.

Bak foto işini de şöyle yapalım, sen yap taçlarını atla arabaya gel bize çekelim düzenleyelim eklersin sonra.. Ben seve seve çekerim, birşey yaparken bitse de fotoğrafını çeksem diyorum düşün artık...

Merve dedi ki...

:)) komik kıs seni..
haha swarovski dukkanında bırakılıp gidilir mi hiç? gitme tabii ;P evet evet hani ucuza aldık..

Cidden mi? Ay çoook sevindim! olmassa hani sizin orada park var ya açık hava da da çekebiliriz di mi laliş?

ben bir yandan fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyorum bir yandan iş çekmeye gelince geriliyorum ne olduysa beceremedim işte!

lale kunt dedi ki...

Tabi parkta da çekebiliriz, çok tatlı olur Merviş.
Sen ne zaman istiyosan bana alo de, torlan toplan gel hallederiz :)

nergisce dedi ki...

mervecim, insallah hersey iyi olur, hairlisi deyip sabredmek lazim, yinede baska seylerle ugrasmana sevindim. sevgili babacigina ve nisanlina rabbim yardim etsin... öptüm seni:)

Adsız dedi ki...

hoşgeldin merviş...
inşallah en kısa zamanda babanın sağılığı da keyfi de yerine gelir. nişanlına da başarılar. yarın gece de uyumaya bakın, çocukcağız zombi gibi şişmiş, pörtlemiş gözlerle uykusuz uykusuz girmesin sınava :P

beetlejuice dedi ki...

Mervecim, hoşgeldin. Umarım güzel haberlerle sonlanan bir hafta geçirirsin. Babacığına acil şifalar diliyorum. Bir doktora öğrencisi olarak da nişanlına bol şans diliyorum. Adının önüne Dr. gelecek hayırlısıyla:)