Pazar, Şubat 14

Alice in Wonderland Geliyoor!

                            
                                 5 Mart'da Alice in Wonderland 3D olarak gösterime girecek..
                                                       Tam benlik heyecanla bekliyorum... :)
            Urban Decay ve Paul & Joe gibi firmalar da Alice temalı çok cici makyaj setleri üretmişler..
                                                      Acaba biz de de satılır mı? :)



Urban Decay





Paul & Joe 






Filme giderken böyle giyinmek gerek sanırım..
Kıyafeti tutturamasam bile..
Taç ve kolyeden yakalarım diye düşünüyorum ;) 


                

13 yorum:

Aslı dedi ki...

Üstteki seti Hersheyler'i yazan inci gittigidiyorda satıyor:) Onun dışında bulmak neredeyse imkansız maalesef... Ben de heyecanla bekliyorum filmi hem Tim Burton, hem süper oyuncular hem 3D daha ne olsun:))

Adsız dedi ki...

Bu filmi izlemezsem kahrolurum:)müthiş eğlenceli olacağa benziyor;)

Merve dedi ki...

*Aslıcım,Urban Decay olan herhalde..onun renkleri biraz koyu yoksa çook güzel bir set..benim favorim Paul&Joe'nunki..Aynen bloggerlar olarak mı gitsek acaba? :))

*Pearl, tatlım bence tam bir görsel şölen olacak..3D olması da ayrıca zevkli.. :)

Gizem. dedi ki...

keşke satılsa mervişim ya:( pek sevimlilermiş bayıldım!

Aslı dedi ki...

Evet Urban Decay seti satıyor... Aslında gerçekten de bloggerlar birleşip gitmek olabilir ama benim katılmam mümkün değil tabii:( Bizim şehre daha Avatar bile gelmedi, zaten 3D olarak da gelmeyecek desem! Ankaraya gittiğimde izlemiştim neyse ki... 3D çok keyifli, yakında normal filmleri izlerken zevk almamaya başlayacağız gibime geliyor...

Merve dedi ki...

*Gizemcim, birisi duysun sesimizi o zaman :))

*Aslıcım, gördüm gördüm canım bayağ talebi var :) bence de güzel olurdu ama dediğin gibi herkes İstanbulda değil,bir de zor olur herhalde organize olmak..Avatar'ı 3D olarak bende dün izledim..çok zevkli izlemesi ama bir süre sonra baş ağrısı yaptı bende neden bilmiyorum gözlerim yoruldu herhalde..alışık değil tabi :)

Aslı dedi ki...

Zaten 3Dnin en büyük sorunu belli bir sürenin üzerinde baş ağrısı ve baş dönmesi yapmasıymış, Avatar bu baş ağrısı-dönmesini yapmadan 3D olduğu için büyük bir olay olarak görülüyor diye okumuştum...

Merve dedi ki...

*Ben biraz sıkılganım da..zorunlu olarak birşeyi takmak hiç bana göre değil..gözlüğü sık sık çıkardım mesela..sıkıldım hemen :) Avatar için öyle demişler ama bende yaptı valla :) belki de biraz yorgundum ondan da olabilir..Tüm bunlara rağmen 3D aksiyon filmlerine çok yakışıyor..ara ara izlemek lazım..sinemaya gittiğini böyle anlıyorsun yoksa ben cd alıp evde izlemeyi tercih ediyorum..birazdan sherlock holmes izleyeceğim mesela ;)

lale kunt dedi ki...

aylardır bu filmi bekliyorum yaaaa hemen gelsinn :))) gitmeden accessorize'dan minnacık saatli küpeleri alayım da öyle izleyeyim :)

Merve dedi ki...

* hehe bende aynen laliş :) acssesorize bisiklet kolye,mektup kolye..siyah fiyonk taç ve bir sürü ıvırzıvır ile gitmeyi düşünüyorum.. :)))

yıldız dedi ki...

4 gözle bekliyorum:))Aylardır bekliyorum bir de 3 boyutlu olacak ki ohh süper:)

Tim Burton diyorum hayal dünyası süper insan,süper deha diyorum başka bir şey demiyorum;))

ladygreenriver dedi ki...

kesinlikle sana katılıyorum.böyle tarz filmlere bayılıyorum,kendimi o dünyada gibi hissediyorum.

Müge Hestbaek dedi ki...

ben çocukluğumun sevimli Alice'ini o kadar çok seviyorum ki, Tim Burton'un onu corpse bride gibi korkunçlaştırmasından korkuyorum. Afişteki yazı fontları, kıvrımlar bile Nightmare Before Christmas havasında... Hem merak ediyor hem de hayallerimi bozmasından korkuyorum.