Perşembe, Nisan 15

Revivogen & Babe !? Öneriyor musunuz?



Pazartesi cilt doktoruna gittim..
Saç derimde kabuklu yaralar çıkmaya başlamıştı, tabi ben onları kopardıkça da bir türlü iyileşmiyordu.. :(
Saçkıran olur muyum?! korkusuyla doktora gittim..
İlk aklıma egzama geldi ama başka bir yerde de olması gerekirmiş egzama için..değilmiş benim ki..
Sonuç olarak strese bağlı olarak çıkarmış bu tür yaralar..

Antibiyotikli Cleocin'i sürüyorum bu hafta boyunca ve hiç ellememeye dikkat ediyorum..
Bakalım İnşallah yakında tamamen geçecekler..
Saçlarım oldukça gür, ama son dönemlerde  dökülmeye başladı..
Doktorda ön kısmında dökülme var deyince bana Revivogen'i önerdi..set olarak..

Biraz araştırdım sanki bu ürün kellik sorunu yaşayanlara göreymiş gibi geldi bana.. Alıp almamakta kararsızım..Sizin önereceğiniz başka bir marka var mı? veya Memnun kaldınız mı Revivogen den??
Sanki benim dökülme takviyesinden çok,saç güçlendiriciye ihtiyacım var gibi..
Aynı zamanda güçlendiriyor mu bu ürün acaba?

Bir de, hazır doktoru yakalamışken, benim geçmişte bilinçsizce güneşlenmelerimden ağız çevresinde belli belirsiz güneş lekeleri kaldı..( artık hiç güneşlenmiyorum,yaz-kış süt kıvamındayım :) 
Lekeler aslında çok gözükmese de beni rahatsız ediyor..bu lekeler tamamen gitsin istiyorum..
Babe'nin 20 koruma faktörlü depigmentasyon kremini önerdi..

Bunun hakkında görüşleriniz nelerdir? Yağlı bir kremse kullanamam..
Veya işe yarıyor mu? Bir de Clinique bir ürün çıkarmış sanırım lekeler için o nasıl? 

Görüşlerinizi bekliyorum! 

Teşekkürler 

11 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

merveciğim benim sevgili erkek tipi dökülme nedeniyle yıllardır kullanıyor evet etkili ama %100 değil yani 10 tel dökülüyorsa 2-3 tel ve daha cansız çıkıyor. tabii piyasanın en iyilerindendir yinede

Aslı dedi ki...

Ürünleri bilemiyorum ama bende de bir kabuk çıkmıştı, o kadar güzel kaşınıyordu ki elim orada geziyordum bitli gibi, rezil oluyordum... Stresten oluyormuş, babam kortizonlu sıvı bir ilaç vermişti de öyle geçmişti... Bu tarz ilaçların dikkatli kullanılması gerekiyormuş ama sen zaten doktordan almışsın:) Bende de ilaçtan sonra bir daha da hiç öyle birşey olmadı ... Geçmiş olsun sana Mervecim...

joy dedi ki...

saçları güçlendirdiğini duymuştum ben ama uzun vadede tabiki...
stres yapma kafana hiçbişi takma mervecim,olan bize oluo :(

Leah dedi ki...

Ben de çok sert kaşıyorum kafamı. Tırnaklarım yüzünden yara oldu birkaç yer. Sanırım o kabukları söküp durmak alışkanlık haline geldi bende, 1 aydır devam edip duruyordum, şükürler olsun ki şimdi düzelmek üzere.
Bu arada benim saçlarım da çok dökülüyor, acaba gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bi şampuan önerebilir misin bana da Merve, eğer biliyosan?
Geçmiş olsun bu arada.

İrem dedi ki...

Merve selam, benim kocam yuaklaşık kendisini 10 senedir tanıyorum ve bu sorunu hep vardı. Suan en ust noktada artık adamın psikolojidi bozuldu. Takım elbise giyiniyor hep uzeri saç derisi, saçını tarasa koca koca kafa derileri saçlarının içinde. Yani durum yüz ve kulaç içlerine kadar ilerledi.

Her sene bir kere mutlaka boyle oluyordu fakat bu kez çok azdı :)
İnan bizim İsanbulda gitmediğimiz adı sanı duyulmuş doktor kalmadı. Hepsi bir ilaç verdi. Sonuç 2 gun önce Meşhur kolsuz Agop'a gitti.

Bunun bir hastalık olmadığını bunun hayat boyu devam edeceğini sadece bazı donmeler artıp bazı donemler yok olacağını soyledi. Eşime hep kullanması için BlueCar diye bir şampuan verdi. bir losyon ve nemlenrici bir krem verdi. İsimlerini şimdi hatırlamıyorum onların ama istersen bakarım.

KEsin tedavi boyle bir sorunun olduğunu unut takma kafana. İnsanlar ne hastalıklarla uğraşıyor bu da dert mi de geç o zaman inan geçecektir. İlaç sadece kaşıntını ve kuruluğu azaltıyor gerisi sana kalıyor.

Geçmiş olsun biraz uzun oldu ama uzmarım yardımcı olabilmişimdir...

mercan dedi ki...

geçmiş olsun mervecim, malesef ürünler hakkında hiç bi fikrim bilgim yok:s

Merve dedi ki...

* Burcucum, bende en iyisi diye duydum ama emin olmak istedim..sanırım bu dökülme sadece dıştan kremlerle çözülecek birşey değil, beslenmeyle de alakalı..teşekkürler canım :)

* Aslıcım , bende de kabuklanıyor yara ama hiç kaşıntı veya pul pul dökülme yok..ama bende senin gibi sürekli oynayarak birazda yara ettim :( Eczacı o kortizonlu ilacı da önerdi ama kortizonlu deyince almadım ben korktum..adı neydi canım ilacın? Cleocin iyi gelmez ise belki onu kullanırım..
Teşekkür ederim tatlım :)

* Joy, heh işte bende güçlensin istiyorum neşecim..bakalım hepsini araştırıp birine karar vereceğim.. ah keşke üzülmemek,boşver demek mümkün olsa canım :)

* Leah, bende öyle benimkiler kaşınmadığı halde oyun ettim ben,daha da kötü oldu tabi..Ellememek lazım kesinlikle..Canım genel olarak GNC women şampuanı öneririm saçlara çok iyi gelen bir şampuan ve bitkisel..ben çok memnunun..dökülme daha önce yoktu onun için hiç dökülme için bir ürün araştırmamıştım..ama bulunca söylerim canım :)

* İrem, canım eşine çok geçmiş olsun..bende kepek vs yok ama ilerlemesinden korktum ondan hemen doktora gittim tabi..

İlaçların adını verirsen bende çok sevinirim, bir araştırırım en azından.. :) Kolsuz Agop'a bende gitmiştim küçükken,cilt konusunda nam salmış biri zaten..
Bende de kuruluk çok fazla belki ondan da oluyordur,kaliteli ürünler kullanmak ve hep nemlendirmek,bakım yapmak lazım.. :)
Teşekkür ederim canım üşenmeden yazmışssın herşeyi çok çok sağol :)
Sevgiler!

* Mercan, sağol tatlım :))

Adsız dedi ki...

Revivogen i benm bi erkek arkadaşım kullanmıştı o yüzden erkek tipi saç dökülmesinde daha etkili olacağını düşünüyorum

alis dedi ki...

Benim saçlarım hep uzun olmuştur, gürdür ama ince tellidir, taraması zahmetli olur. Sadece kremliyken taramama rağmen her gün koca bir avuç dolusu saçım dökülüyordu, ayrıca gün içinde de tek tek dökülüyordu. Kuaförüme sordum, yenileri çıkıyor saçlarında problem yok dedi ama rahatsız olduğum için BC Bonacure Hair Growth Regime diye ampüllerden oluşan bir bakım kürü ve onun takımı olan şampuanını verdi. Benim saç dökülmesine karşı elden (hele böyle ürünlerle) birşey geleceğine pek inancım yoktur ama kürü tamamladığımda inanamadım, günde 5-10 tel anca dökülür hale geldi. Toni&Guy'dan almıştım ve epey pahalıydı, yoksa o şampuanı kullanmaya kesin devam ederdim. Biteli 2 ayı geçmiştir ama hala eskiye göre çok daha az dökülüyor saçlarım.

Kabuklar erkek arkadaşımın kafasında olmuştu bir ara, birkaç ay devam etti, doktora gitmedi ama kendiliğinden geçti çok şükür.

Happy Mixy dedi ki...

revivogen'in setini aldım ve kullanma sebebim kuru kuru deli gibi saç diplerimin kaşınmasıydı...evet kaşıntıyı aldı ama çok çabuk yağlanan saçlarıma bir çare olmadı aksine kullanılan saç kremi saçlarımı vıcık vıcık yaptı.yani kaşıntıyı aldı ama çabuk yağlanan saçlara kesinlikle hiç uygun değil.sevgilerimle...

KEOPS dedi ki...

AYNI SAÇ YARALARINDAN BENDEDE VARDI.BABENİN SAÇ SAMPUANI (2 ADET ŞAMPUANDI)İLE SAÇ SOLİSYONU VERMİŞLERDİ.TAMAMEN GÇİRDİ.ARTIK ESER YOK YARALARDAN.