Pazartesi, Aralık 5

Hamile Yastığı..

Birgün blog'a hamile yastığı ile ilgili yazı yazacağım hiç aklıma gelmezdi :))
Hiç hoşlanmadığım şu koca yastıklardan almayı düşüneceğim de :)

5.ay olunca yavaş yavaş bel ağrılarım  başladı. Kalan son 4 ayımda hem uyurken hem  de bebeği emzirirken rahat edeceğimi düşünüyorum..

İnternette bir çok model  ve birçok marka mevcut.. Sanırım en başarılı burası gibi..

Aranızda alan veya çevresinde kullanan oldu mu? Hangi modeli önerirsiniz?

Görüşlerinizi yazarsanız çok çok sevinirim! 

Mutlu Haftalar Herkese!

11 yorum:

GeCe dedi ki...

ben bir süredir kullanıyorum yastık çünkü göbeğim çok erken büyüdü, ancak bu yastıklardaki amaç şuymuş anladım. hani yan yattığında üstte kalan bacağın öne doğru düşer ya, o zaman karnı sıkışıyor insanın. Dolayısıyla yastık koyduğunda bacağın öne düşmesi engelleniyor. Bu yüzden herhangi bir yastık da aynı işi görüyor. Bizim burdaki normal yastıklar türkiyedekilerin iki katı büyüklükte olduğundan böyle bir yastığı sürekli bacak arama, hafif karnımın altına koyuyorum. Kesinlikle yastıkla çok daha rahat uyunuyor ancak bence illa ki bu modelde yastığa ihtiyaç yok. Evdeki yastıkları önceden denemeni öneririm eğer küçük gelirse daha uzun bir yastık dikip doldurabilirsin.

hersheyler dedi ki...

Merve, ben yüzüstü yatan bir insanım bu yastık onu çok güzel engelledi ve rahat uyudum emzirmeye ilk başladığım zamanlarda da kullandım bebek büyüdükçe daha küçük bir yastık istiyor insan
ben e-bebekten mycey marka olanlardan almıştım http://www.e-bebek.com/anne_guvenlik_urunleri/mycey/mycey_hamile_uyku_destek_yastigi/MYC-110001 bundan yani

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

hamileyken de bebegimi emzirirken de ablamin koltuk takiminin sosis yastiklarini kullandim. mycey'in emzirme yastigini biz de aldik ama dogumdan sonra gobegim hemen inmedigi icin bir turlu verimli kullanamadik.

Sıla Yılmaz dedi ki...

Sen bunları yazıyorsun evet o garip geliyor ama benim de ilgimi çekiyor o da daha garip geliyor :) Seni çok seviyorum :*

Müge Hestbaek dedi ki...

Merve bunlar her türlü çok rahat görünüyor. Bence düşünme ve al. Hatta ben bile hamile olmamama rağmen alabilirim. O ne şahane bir şey yahu!

asmabahce dedi ki...

Kesinlikle karpuz dilimi şeklinde olanlardan al, boyut olarak da irice bir karpuz dilimi kadar. Göbeğinin altına koyduğunda özellikle son aylarda inanılmaz rahatlatıyor. Ben de işe yaramayacağını düşünmüştüm ama 7. aydan itibaren her gece kullandım. Bir de bel ağrılarına en iyisi yüzme ve yürüyüş, 5. ayında belinde ve kalçasında sinir sıkışması olmuş ve yürüyememiş biri olarak söylüyorum. Şimdi o günler ne kadar uzak geliyor halbuki doğum yapalı daha 1,5 ay oldu:)) umarım sende bebeğini sağlıkla ve kolaylıkla doğurursun.

asmabahce dedi ki...

Bu arada uyurken bacaklarımın arasına da normal bir yastık koymuştum:))

Fido dedi ki...

Ahh Merve'ciğim inanamıyorum ya,seni izlemeye başladığımda daha bekardın,sonra evlilik hazırlıkları yapmaya başladın,evlendin,benim o zaman bir blogum yoktu,sadece keyifle blogları izliyordum,sen de her gün baktıklarım arasındaydın,sonra sen uzun bir süre ara verdin,şimdi de ben uzun zamandan beri bakmıyordum,bi açtım ki ne göreyim,bebek bekliyorsun :) çok duygulandım ve çok mutlu oldum :)
Umatım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve sağlıkla büyütürsün :)
sevgiyle ve sağlıkla kal :)

www.fido-land.blogspot.com

vintage peony dedi ki...

Bence çok gereksiz birşey :D ben doğumdan sonra aldım 1-2 hafta kullanıp kenara attım. Öylece duruyor.
Ben normal yastık koyuyordum.

dara81 dedi ki...

bende henüz kullanmaya başladım. öok fazla bel ve sırt agrım vardı doktorum tavsıye etti. fairydust markasından aldım. www.hamileyastigim.com hatta yastıkla bırlıkte emzırme yastıgı hedıye geldı kızımla takım kullanıcaz pembe kelebeklı kelebeklı :))
bence ıse yarıyo, yanı kocaman bı yastık vucut agırlıgını o yuklenıyo sırtınız baya bı rahatlıyo ben kesınlıkle tavsıye ederım

gülse dedi ki...

bende çok kararsızdım hamile yastığı alıp almama konusunda. ama hiç uyuyamaz olunca son bi şans olarak www.hamileyastigim.com dan aldım. fairydust marka. hemen ertesi gün geldi. kocaman birşey eşim çok güldü bu ne diye. ama denemek için uzanınca aylardan sonra ilk kez uyuya kalmışım ya. inanamadım. vücudumun bütün ağırlığını resmen o taşıdı. alabilirseniz alın bence,kesinlikle tavsiye ediyorum. mavi kelebekli aldım, bide indirimli emzirme yastığı. renkleri çok iç açıcı çok sevdim yastığımı :) taç marka pamuk kumaşmış. acaba kumaşcılarda bulabilir miyim :) nevresim yaptırsam aynısından :)))) dikebiliyosanız kendiniz dikin. ama kumaşın pamuklu olmasına fermuarlı olmasına çok dikkat edin.
çok çok çok tavsiye ediyorummm :))