Çarşamba, Aralık 31

HO HO HO ..! MUTLU YILLAR.. İYİ SENELER...


 Hepinize tüm sevdiklerinizle mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum..

Salı, Aralık 30

Ofis'den kar manzaraları..



 Sabah saatin 08.47 si.. ne zor oldu sıcacık yatağımdan kalkıp gelmek bir bilseniz..:(( Bir de çok fazla kar deneyimim olmadığı için yollar tıkalı olur yetişemem diye erken çıktım biraz..Yollar da tam aksine acıktı ama kendimle gurur duydum bugün pür dikkat 60 la sağdan sağdan  geldim.. hiç riske atmadım iyi de yaptım..!  Bir geldim ki ne göreyim Maslak karlar içinde.. çok güzelbir manzara vardı sizinle paylaşmak istedim! Keşke bir de salep olsaydı şimdi :) yaseminli yeşil çayla idare ediyoruz şimdilik..Aman dikkat diyorum yürürken,arabayla giderken dikkat edelim karzade olmayalım :) Sevgilerimle...

Pazartesi, Aralık 29

Soruyorum..Zara ne zaman indirime gireceksin?

 
 İndirime girmeyen yer kalmadi..! Hatta Beymen, Harvey Nichols gibi devler bile indirime % 70 yapmaya başladı..Burberrys bile girdi.. Ama bizim Zara bir turlu girmiyor..! Herhalde diger faiş fiyatlı mağazalar yanında kendisinin fiyat politikasının en düşük kaldığındandır..Zara da bu durumu iyi kullanıyor.. Yılbaşına kadar indirime girmeyeceğinden adım gibi eminim. Hele şu yılbaşı bir bitsin kendisi sessiz sedasız o hafta içerisinde indirime girecektir. İndirime gireceği gün yağmalanma havasında olacağından o gün gitmemek gerek diye düşünüyorum gerçi beden/model kalmama gibi sorunlarda olabilir..Mango indirime girdiğinde eskiden kasada uzun kuyruklar olusurdu hatırlar mısınız? Bu sene ya kırizden ya da bence modellerinin çirkinliği ve kalitesizliğinden ellerinde kaldı..Nereye gitseniz bol bol ürün var.. Annemde heyecanla fanatiği olduğu Zara Home'un indirimini bekliyor.. Alacaklarını şimdiden gözüne kestirmiş zaten :) Korkma annecim bloglarda çok alışveriş canavarları mevcut benim gibi :)) girdiği saatler içerisinde haberimiz olacaktır..! 

Urban Outfitters



 Ne zamandır yatak odama sık bir askılık arıyordum ve buldum! adres: urban outfitters! fiyatları da çok uygun 15 dolar civarında.. Neden Türkiye de mağaza açmıyorlar neden?? 

canım sıkılıyoor..!


 Uf uf uf.. bugun işe başladım benim çalışacağım masa dolu olduğu için mecburen üst kattayım bugünlük  yapıcak birşey yok ben de sıkılıyorum..! Hava da br garip zaten, ofis buz gibi ısınmıyor.. keske daha kalın giyinseydim diyorum... Melodram bir ruh halindeyim anlayacağınız..alışveriş bile canım istemiyor hasta mıyım acaba?! :)) 

Bebek kokmak kim istemez ki..

  Oldum olası değişik kokular çok severim.. Genelde çiçek kokuları severim, ağır kokular nedense hoş gelmez bana.. ama kiminde de cok hos kokuyor.. tenle ilgili sanırım.. Gecenlerde bir tanıdığım sabun kokuyordu cok hosuma gitti.. Ben de sabun kokularını araştırmaya başladım..Demeter markası ( Yunan Tanrıçasından geliyormuş adı) aromalı kokulara sahip..Pamuk şeker, bebek pudrası, limon, portakal, kurabiye gibi kokular bunlardan bazıları. Türkiye de satısı yok bu yuzden koklama sansım olmadı ama gittigidiyor üzerinden birkaç kullanıcı satıyor yanlız amerika'daki satıs fiyatlarına göre malesef burada pahalı.. Kokularımı bitirince alacaklarımın ilk basında geliyor.. Merak ediyorum siz bebek pudrası kokulu parfüm kullanır mıydınız? 

Blogumu özlediiiimm :(


 Uzun zamandır bloguma yazı yazmadım..eksikligini ne zamandır hissediyorum zaten..Daha yeni kavuşmuştuk kendisiyle ki ben yok oldum..:P Bugün itibariyle işe başladım..Artık düzenli bir hayat süreceğim için yavaş yavaş düzenli olarak yazmaya da alışırım diye düşünüyorum..