Salı, Şubat 3

Accssesories..








Bugün öğle arasında İstinye Park'a gittim.. H.sonu gitmemiştim gitmesem olmazdı ;P
ee gitmişken tabi ilk iş acssesories'e baktım hepimizin beğendiği taçı yapmak için gül aradım..resimdekileri buldum..çok da içime sinen ah işte aradığım buydu dediğim olmadı..
siz ne düşünüyorsunuz hangisi uyar o taçı yapmaya?
Bu arada hepsi yeni sezon kırmızılar dışında zaten onları beğenmedim..
28 ytl idi güllerin fiyatları..Baykuşlu küpeleri de laliş için çektim çook sevdiğini biliyorum...
Bu güllerle o taçın havası olur mu sizce? Ben çok emin değilim de.. ;) yeni sezondan da birçok güzel şey buldum resimleri paylaşacağım bugün muhakkak..

11 yorum:

L@L dedi ki...

Baykuşlu küpeler süpermiş tatlım! Güller güzel ama o taç için biraz daha küçük lazım sanki şekercim. Yeni sezondan ekleyeceğin resimleri merakla bekliyorum *)

Merve dedi ki...

di mi? bence de..güllü taç yapacağız derken komik de olmayalım ;) birazdan ekleyeceğim çok şirin şeyler vardı!

be dedi ki...

ya bencede o guller cok buyuk tac ıcın aslında yakınında kurucicek satan bi yer varsa oraya ugra derm ben oyle orkide almıstım tek cicek toka yapmıstım

be dedi ki...

ya bencede o guller cok buyuk tac ıcın aslında yakınında kurucicek satan bi yer varsa oraya ugra derm ben oyle orkide almıstım tek cicek toka yapmıstım

Merve dedi ki...

olabilir valla..hiç aklıma gelmemişti..çok teşekkür ederim ;)

lale kunt dedi ki...

Yaaaa ben neden hiçbir accessorize'da o küpelerden görmedim mervoş? Yeni sezon mu o da? Çok teşekkür ama nasıl da düşünmüş beni bak :))

güller çok pahalı şekerim, indirimini beklemek lazım. bakmıştım 28 cidden çok, bir de büyükler ne yazık ki.. tahtakale'ye gözümü diktim ben, ablamın arkadaşı var oraları çok iyi biliyomuş bugün söyledi. 2 haftaya falan götürebilirmiş beni, bakmak lazım. bulunur bence

Merve dedi ki...

bende ilk burada gördüm evet canım yeni sezon istersen ben alırım sana tatlım ;)
yaaa evet 28'e değecek birşey değil olacak sonra 7 milyon hevesimde kaçacak gülden bu sefer.. ;) hadi bakalım laliş bekliyorum senden gül meselesine çözüm ;)

lale kunt dedi ki...

ay sağol şeker :) sen bana bişeyler ala ala bir hal oldun zaten hehe.. ben indirimdekilere bakmaktan yeni sezonu görmemişim hiç, claries'te de vardı bu tarz bi model ama orası çok çakma ya. herşey pilastik falan, beğenmiyorum. şimdi çok benzeri accessorize'da var, anlamadığım şu iki markadan bir diğerini taklit ediyo ama kim?
neyse ben baykuşlara bakayım en yakın zamanda, gerisini falza karıştırmamak lazım :)

Merve dedi ki...

aşkolsun ne olcak laliş ben kendim teklif ediyorum cidden bulamaz isen ben alırım. evet claire's bende beğenmiyorum 10-15 yaş kız çocuklarına yönelik orası ama küpe kolye takmak için olan askılıkları şirin oluyor. Bence taklit edilen acssesories, 1 gömlek üstü..ama acssesories ucuz bir marka değil aslında bence daha kaliteli olabilir bu fiyatlara göre..;) bir aralar çantalarına deli olurdum..piyangodan para çıksa ilk işim her üründen 1 tane almak olurdu derdim..geçti şimdi hevesimm eskisi kadar yok. Son 1 senedir pilgrime takmış durumdayım az ama öz alıyorum ;) aa bak yenilerimi yayınlayayım bugün..!

Adsız dedi ki...

Merve bu Blog arkadaşlarınla birgün bir yerlerde görüşsene.

Merve dedi ki...

inşallah görüşürüz bir gün hep beraber keşke ismini bıraksaydın adsız..