Perşembe, Şubat 12

Günaydın!

 Herkese günaydınnnn :) Bugün sabah kalktım giyindim baktım ki kötüyüm işe gidemeyeceğim bende gitmedim işte! Hava ne kadar kötü bu gün..Kar gelecekmiş h.sonu öyle diyorlar..Hazır işe gitmemişken beni ayaklarım bugün tahtakale'ye götürürdü ama hem  vicdanım sızlar hem de gene aynı ayaklar çamur içinde olur bende sinir olurum ayakkabım kirlenince birşey bakamaz döner gelirim en iyisi hava güzelken ruh halimde cıvıl cıvılken gitmek! :) ben herhalde tüm gün evde olurum bloglara bakarım birşeyler eklerim,taçlarıma eklemeler yaparım düzeltilmeyi bekleyen takı çekmecemi düzeltirim..bulurum daha birşeyler :) Siz neler yapacaksınız bugün?  

12 yorum:

Nazpek dedi ki...

sanada günaydın gülüm kolay gelsin işin çok senin..)

lale kunt dedi ki...

mervoş günaydın, hasta mısın?
keyfin yerinde gözüküyo şeker.. ama bir yerin falan ağırmıyo di mi?

ben ne yapacağımı bilmem de senin paketin gelince mutlu olacağı kesin :)
korsan kızını dün kargoya verdim, bugün gelecekmiş. evden çıkma :))

Bahar Ulus dedi ki...

harzaman ki gibi sabah erken kalkıp koştura koştura evden çıkılır, koca otobus durağına, kuzu kreşe bırakılır ve işe yetişilir. çalışılır çalışılır, akşam kuzu okuldan alınır eve gelinir, bundan sonrası malum :) çok eğlenceli....

yass dedi ki...

ohh ne guzel:) ben sımdı olsam.. battanıyemı cekerım, yanıma cıps, meyve, cokoprens falan alırım.. tv kumandası yanımad, laptop yanımda.. butun gun mıskınlık.. kah kadın programları kah how ı met your mother... ohh misss... tadını cıkar

serrose dedi ki...

Burda gun bitti :))
Kus parkina gittik :)
sevgiler

serrose dedi ki...

Burda gun bitti :))
Kus parkina gittik :)
sevgiler

gecmis olsun ayrica

Merve dedi ki...

* nazcım teşekkür ederim yok yazınca çok gözüküyor aslında değil,ıvır zıvır işler işte.. :)

* Laliş gelmez mi gelddiiiii ağzım kulaklarımda geziyorum evde! Evde kalmak için daha güzel bir gün olamazmış! ÇOK MUTLU OLDUM ÇOOOKK :))))

* Fullhouse güzel bir günmüş kuzunun yanağına öpüçük kondurması tüm günün yorgunluğunu unutturur eminim! çok şanşlısın bence ben kuzulara bayılırım ;)

* yasscım bende yapardım da bende senin gibi diyetteyim :(( ooo yoksa neler yerdim neler.. müge var ya hani açayım dedim çekemedim çok kötüymüş içim bunaldı en iyisi film izlemek
öptüm canım

* kus parkımı resim çektiniz mi bizimle paylaşacak mısın serrosecim ? teşekkür ederim :)

Gizem. dedi ki...

fatura yatırma işleri bana kaldı gittim yatırdım 2 de dersim var ama ilk hafta pek umurumda değil bugün bol bol dinlenmeyi istiyorum Ankara'da hava çok sıcak ve güzel tam gezmelik ama hiç çıkasım yok bazen dizini kırıp oturmak daha güzl gelmekte bana :))
not:yazsam daha yazarım :)))

serrose dedi ki...

Bak bloguma basladim anlatmaya ;)))

L@L dedi ki...

Mervoş bende bugün işe zor geldim, sen keyfini çıkar benim yerimede :) Yağmurlu günlere en çok kitap okumayı yakıştırıyorum ben ve işten fırsat buldukça okuyorum. Eve gidince de güzel bir film seyredip sıcak çikolata yudumlama planları yapıyorum *)

AskinAy dedi ki...

bende bugün cok yogundum carsiya ciktim:)sevgiler gülüm..

Merve dedi ki...

* pammukcum yaz tatlım sen..faturaları internetten de yatırabilirsiniz aslında ;) dışarı çıkmak güzel ama bence evde kalmanın da tadı başka.. ;)

* bakıyorum hemen! merak ediyordum bende serrosecim!

*bende çok severim kitap lalcim bu aralar okuyamıyorum okumadığım ıcın cok da uzuluyorum :( bir sürü kitap var beni bekleyen halbuki çok okurdum :( benim içinde iç tatlım afiyet olsun..

* hımm askınaycım yeni ciciler almışsın sen ben öyle hissettim ;) muck