Cuma, Şubat 13

Günün Önerisi




Bugün gene beğendiğim benim tarzıma uygun 2.şirin kombin buldum yanlız birşey söylemek istiyorum 2.deki gibi etekler giymişliğim yok ama o eteğe uygun bir ülkede yaşasaydık doğru bir yerde giymek isterdim..Babetler ve renklerin uyumu çok hoşuma gitti..baharda biz de benzer kombinler yapabiliriz..

1. kombin ise bugüne çok uygun..bu kış haftasonu,hafta içi hep uzun kazaklar vardı üzerimde bağımlılık yaptılar sanırım..Ugg lara da artık gözümüz çok aşina oldu ama daha rahat bir ayakkabı görmedim şu ana kadar..h.sonları giymeyi çok seviyorum, hem herşeyle uyuyor hem de pofuduk pofuduk oradan oraya gezebiliyorum..çok topuklu ayakkabılarla alışveriş merkezinde gezebilenlerede hayret ediyorum siz rahat edebiliyor musunuz?



12 yorum:

Gizem. dedi ki...

2. deki babet ne sevimliymiş:)

Merve dedi ki...

bende babeti ve kuşları sevdim en çok pammukcum..

a. gizem dedi ki...

ilk kombin çok hoş :)

Merve dedi ki...

evet gizoş katılıyorum hem de rahat :) lay lay lay geziyorsun..

Nazpek dedi ki...

ikinci resimdekileri çok beğendim bahar gibi uçuş uçuş

L@L dedi ki...

İkinci kombindeki babete vuruldum :) Ve etekte çok ciciymiş :)

Merve dedi ki...

nazcım senle ikimiz uçuş uçuş romantik kıyafetler seviyoruz belli oldu artık ;)

bende çok beğendim canım bahar gelsede giysek babetlerimizi..

lale kunt dedi ki...

ya bunlar neeee? mervoş ya nerden buldun bunları ayyy.. çok güzeller, o ikincideki gibi etek giymişliğim benim de yok ama çok isterdim. dediğin gibi uygun bir yerde ve mümkünse yanımda eşim de olsun, burası türkiye :))
çok tatlılar yaa...

Merve dedi ki...

bende çok sevdiim..lale kuş polyvore'un sitesine giriyorum seçiyorum oradan o kadar çook çeşit var ki ama kimi çok abartı yani giymesi zor o yuzden bize uygun olanlarını seçiyorum..
evet eş olması lazım..gerçi eş varken bile bakan ahlaksızlar oluyor malesef..

Elif Beşir dedi ki...

2. kombine bayıldıııım!

AskinAy dedi ki...

cok sirinler yaa:)önceleri topuklu ayakkibalar vazgecilmezimdi hatta isyerindekiler bana sasirirdi:)ama artik uzun zamandir düz dabanla dolasiyorum,dedigin gibi daha rahat oluyor:)babetler harika cok begendim...önceleri zaten heryerde topuklu görüyorduk ama artik en fazla babetler meshur oldu,sevgiler gülüm..

Merve dedi ki...

*askinaycım tabi topuklu ayakkabının yeri baska uzun ince gosteriyor zarif oluyorsun yeri baska ama mesela ben çook dolaşıyorum h.sonları mumkun değil tüm gün ama bazı kadınlar görüyorum ipince topuk üzerinde geziniyorlar hayret ediyorum onlara işte :) babet modası çıktı rahat ettik di mi? çook soğuk havalar dışında ben kışın bile babeti tercih ediyorum çok cici duruyor hanımlarda ;) bende öptüm tatlım..