Salı, Şubat 24

Haydi Kalpli Brownie Yapıp Hediye Edelim! ;)



Hımm çok basit..Ben yarın itibariyle rejimde olduğum için bugün bu öneri de bulunabilirim ama yarın bulunamam! ;) niye pzt değilde çarşamba derseniz..öyle işte! :)
Şimdi gördüğünüz şirinlikleri yapmak çok basit...önce kalite bir brownie tarifi buluyorsunuz..bende yok ama isteyen olursa akşam evde annemden alıp yazabilirim..normal fırın tepsinizde brownie'yi pişiriyorsunuz..cevizli olursa daha güzel tabii ;) sonra kurabiye kalıplarınızla kalp kalp yapıyor ya da başka kalıplarınız varsa onlarla da şekil veriyor ve yağlı kağıtlara tek tek sararak üstüne de şirin bir kurdeleden fiyonk atarak şirin bir hale getiriyorsunuz...nasıl yarım elma gönül alma..çok güzel bir hediye bence! :)) beğendiniz mi?
not: güzel bir brownie tarifi buldum buyruun...

9 yorum:

lale kunt dedi ki...

çok şirine bunlar ya, benimki de bayılır browniye ama ben yapmıyorum. İki kişi bitiremiyoruz, benim aram pek yok tatlıyla. E O da yiye yiye obez mi olsun :) Ancak bakarım böyle.

lale kunt dedi ki...

Mervecan bu arada sen niye rejime başlıyosun bakiim? Ben de perşembe spora başlicam, neden pazartesi değil de perşembe dersen ben de bilmiyorum :) Öyle uygun gördüm :))

AskinAy dedi ki...

cok sirinler canim yaa:)harika bir hediye olur bencede öncelikle kendimize:)öptüm seni..

beetlejuice dedi ki...

Mervecim,
Ben brownie'yi yine açık büfenin http://acikbufe.blogspot.com/2006/06/ikolatal-brownie.html#comment bu tarifiyle yapıyorum, çok güzel oluyor.
Kalıpla kalbi çıkarttıktan sonra geride kalan kekle de uydurma truffle yapılabilir. Krema ve erimiş çikolatayla karıştırıp top halinde yuvarlayabiliriz. Topları da kakao veya hindistan cevizine bularız. Çifte lezzet olur:)

Yeliz dedi ki...

merve, çok cici görünüyorlar bu kalıplardan boy boy aldım yapmak için sabırsızlanıyorum.

Merve dedi ki...

bende bayılıyorum laliş..ama yememem lazım..boşver yapma zaten pek bir yararı yok kaloriden başka..misafire yap ama misafir alsın kiloları... :))

bende son aylarda kilo aldım tombiş bir kız olma yolunda gitmeye başlamıştımm ki hoppp dedim ondan..

aile dostumuz bir diyetisyene gittim yarın alıyorum liste mi haydi hayırlısı..

bende başlıyorum spora beraber yapalım..benim akşamları yürüyüş bandı olacak maalesef yoksa açık havayı tercih ederdim lalekuş!

birbirimizi motive edecek bir konu daha bulduk SPOR! muckkk

Merve dedi ki...

*Askinaycım mesela bana gelse çook mutlu olur kendimi kaybeder yerdim hepsini..bana gelmesin tatlım uzak dursun yarından itibaren brownie sevmiyorummm! :)))

* bettle cim woow sen bu işi biliyorsun..! bir gün mutlaka deneyeceğimm..bende sevdim o bloğu anlatım çok güzel değil mi?

* Yelizcim yapınca bize de göster olur mu merak ettim..başka şekillerle de güzel olur kesin..

L@L dedi ki...

Merviş ben bayılırım browniye. Kalpli kalıplarla şekil vericem bir sonraki yaptığımda. Çok güzel bir hediye olur. Teşekkürler adaş *) Öpüyorum çok*)

Merve dedi ki...

rica ederim lalcik yap tabi bence de güzel fikir!