Çarşamba, Şubat 18

Hayret Hayret.. Hayret Birşeyimm!

İnsan bloğuna bunu yapar mı? Çanta almadı mı rahat edemeyen aklı fikri çantalarda olan ben hiç çanta koymamışım..Gene hayret ki ne hayret! kozmetiğe bayılan ben bloğumda çok fazla yer vermemişim..Bir eksiklik var dedim baktım baktım baktım ve buldum..Çanta/Kozmetik yok bu aralar internetten bulduklarıma kaptirmış gidiyorum yazmaktan zevk alacağım sizlerin okumaktan zevk alacağı bir bölüm olsun istiyorum..ama bu bölümde daha önce yapılmamış olsun istiyorum..Çok mu şey istiyorum? ;P Sizin fikirlerinize ihtiyacım var ne yapayım? Bir de anket koydum bakalım ne çıkacak..

Sevgiler,şimdiden teşekkürler ben sizlerle varım öhöm öhöm.. :))

12 yorum:

Gizem. dedi ki...

harikalar diyarı isterim ben :))ay birde kozmetik tabii ki ne zamandır birileri koysa da azıcık bilgilensem diyordum :))

Merve dedi ki...

:) tammam pammuk hanım 1 oy alınmıştır harikalar diyarına..
benim içinde en zevklisi o tabii...

L@L dedi ki...

Mervecim harikalar diyarı için kullandım bile oyumu :) Ama kozmetikte isterim :) Mesela kullandığın ürünleri fotoğraflayıp paylaşsan bizimle müthiş olur. Öpüyorum çok arkadaşım *)

lale kunt dedi ki...

Merve'cim dicem ki şimdi, harikalar bölümü oluştur, hergün bir çanta bir ayakkabı ve kozmetik tanıt. ama o zaman çok zorlama olmayacak mı? Yani zaten günün önerisi yapıyosun, bir de hergün rutin bunları yaparsan sıkılmaz mısın?
yoksa bana kalsa yaz hepsini yaz :))
ama içinden ne geliyosa öyle yaz, ben hepsini severek okuyorum nasılsa.
yine de bu ikisine birden oy kullanabilir miyim :P

tasarım mekani dedi ki...

merhabalar,
Cantalara bayilirim... Ve cantaya uygun ortuler... simdiden kolay gelsin

Medinem

beetlejuice dedi ki...

Bence %50-50, bir tutam harikalar diyarı bir tutam kozmetik. İkisini de bayıla bayıla okurum:)

nergisce dedi ki...

hergün bir kozmetik, canta ve ayakkabi öner bizi neselendir canim:))

Merve dedi ki...

*lalcim, olabilir canım kullandıklarımı çekip paylaşabilirim..günün kozmetiği diye teşekkürler adaş ;) muck!

* laliş hepsine kullan sen oy ;) bilmem sıkılmam herhalde aslında ben o gunku ruh halime göre şeyler koyuyorum hep..hem siz eylenin hem de ben istiyorum şu ana kadar iyi ama dediğin gibi rutin hep aynı şeyler sıkar bir sure mesela bir ay sonra falan polyvore'dan gına gelmiş olur bırakırım..
ama çanta ayakkabı çook seviyorum tabi.. lalişkooom

* Medinem merhaba hoşgeldin, ortak karar çanta oldu zaten sanırım çantadan gideceğiz ;)

* bettle tamam bence de öyle olsun! bende severek yazarım zaten sizlerde seviyorsanız ne mutlu bana..sormam ondan fikirlerinizi almak güzel oluyor ;) teşekkürler bu vesileyle tekrar

* nergiscim anlaştık ;)) sevgiler!

Adsız dedi ki...

netten bakı da beğendiğin şeyleri bizle paylaşabilirsin cnm. mesela her hafta için seçtiklerim bölümü yap. bir çanta,bir kozmetik malzemesi ne biliim o hafta beğendiğin herangi bişeyler bir ayakkabı, bir takı,.. vs. en'ler olsun. bu postun ismi de sabit kalsın, 'sanal alışveriş' mesela, yada 'koy sepete bölümü' veya 'benim olsun'..bence iyi fikir.. sen yapmazsan ben yapmayı düşünüyorum..:))

ZET Fashion dedi ki...

Kozmetik..Canta..Ayakkabi..
Daha ne isterimkii ;)

bernush dedi ki...

çantalarını da en kısa zamanda görmek istiyoruz :) ben merve harikalar diyarı şıkkını seçtim :)

Merve dedi ki...

* gülcüm, bende benzer birşey düşünmüştüm merve harikalar diyardında postu adı altında..
ama ben her gün olarak düşünmüştüm ama bu sefer rutine girme ve benim ve sizin için sıkıcı hale gelme ihtimali var o yüzden sanırım haftada bir daha mantıklı..
merve harikalar diyarında yapıp..
bazen kendi çantalarım,kozmetiklerim bazen beğendiklerim tanıtmak paylaşmak fikir vermek istiyorum gelen oylarda bu yönde sanırım bu şekilde şekillenecek..ama sende yap! ikimizde yapalım :) bende senden takip ederim güzel olur sevgiler ;)

*Z'cim bu kadar kozmetik çantaya ilgi olacağını düşünmemiştim ;)) beni de en çok onlar ilgilendiriyor aslında..

* tamam ben her ikisini düşünüyorum zaten merve harikalar diyarı postu adı altında mervenin ganimetlerinde benimkiler sevdiklerim de de almak istediklerim beğendiklerim olabilir.. yorum için çok teşekkürler sevgilerimle bernushcum