Pazartesi, Şubat 2

H.Sonu neler yaptım..?


Cumartesi günü Kapalıçarşiya gideceğimi söylemiştim ya... gittim nişanlım kıyamadı götürdü beni.. bahar da kullanmak üzere bej rengi çanta istiyordum..aslında cüzdan istiyordum da çantaya çevirdim çantaları görünce..;) modeller çok güzeldi...( taklit kokanları kastetmiyorum tabi) kaliteli deriden benzer modellerin yapıldıkları çok hoştu..Bottega Venetanın modeli olan yeşil deriden örgü bir çantayı beğendimm çok güzeldi...fiyat 1.200 inanamadım meğerse çok deri gidiyormuş ondanmış..ama ben sanmıyorum ki kapalıçarşıdan 1200 verip te kimse alsın..1200 o çantaya verecek olan gider İstinye Park'dan gerçeğini alır ..:) Hele bu krizde kim gider de alır! neyse bakındım bol bol güzel modeller vardı bir tane çapraz çanta beğendim fiyatı da güzeldi ama almış olmak için alacaktım yani çook da beğenmedimm.. çok beğenmiş olsam düşünmez alırdım zaten..Ben de neyse daha bahara çook var daha çook model gelir benim beğenim değişir bir sonraki sefere dedim..Çantarla ilgili verdiğim bu mantıklı karara nişanlım bile hayret etti..;))
sonra gezdik,yemek yedik çook güzel bir gün geçti..

Pazar günü de ailecek kahvaltı ettik, baboşum çok güzel omlet yaptı nım nım yedik..tam ben odamı düzenlemeye başlamıştım ki halam dan telefon geldi "haydi gelin çook güzel filmler aldım.." Golden Globe da ödül almış filmler üstelik Oscar almaları da kesin gözüyle bakılıyor..2.film birden izledik ikiside birbirinden güzeldi..
Biri Slumdog Millonnaire konusu çok enteresan ve güzel..diğeri ise daha da ilginç bir konuya sahip olan Benjamin Button'ın Tuhaf hikayesi..1.'de film hindistanda geçiyor ama amerikan yapımıymış.Hintli oyuncular oynuyor tanınmış aktörler yok..Hinti çaycının biri Kim 500 milyar istere katılıyor ve tüm soruları bilerek en büyük ödülü alıyor..Ödülü alır almaz polis tutuklayarak nezarete atıyor ve sorgulamaya başlıyor çünkü mantıken okuma yazması dahi az olan, hiç eğitim görmemiş birinin bu soruları bilmesi imkansız..Genç çaycıda başlıyor her sorunun cevabını vermeye hakkikaten her sorunun konusuyla ilgili bir hikayesi var hepsi birbirinden ilginç..Bence Allah yürü ya kulum diyor kendisine...Çıkaracak çok güzel dersler var muhakkak gidin derim ben.. :)
Diğerinde ise Brad Pitt ve Cate Blanchett oynuyor..Hikaye, doğan bir bebeğin 0 yaşında değilde 80 yaşında doğmasının hikayesi..Yani doğduğumuzda 0 yaşında değilde 80 yaşında olarak doğsaydık hayat nasıl olurdu.?? Sonuçlar bayağ ilginç..Mesela adam ilk doğduğunda gözleri kataraktan kör,vücüdunda kireçlenme var..:) gittikçe gençleşiyor..Aşık olduğu kadını ilk sevdiğinde yaşlı bir adamken yıllar geçtikçe gençleşmeye başlıyor..Karısı yanında yaşlanırken 20 yaşında delikanlı oluyor 18,10,5 derken gittikçe küçülüyor ve sonunda karısı neredeyse 80 ine gelirken o bebek olarak karısının kucağında ölüyor..çok enteresan bir filmdi, kitabı da varmış bunu da tavsiye ederim unutulmayacak bir film...

İşte böyle geçti haftasonum..Pzt oldu gene iş başı yaptım ;) bu arada bu haftasonu hiç alışveriş merkezine gitmedimm..(kapalıçarşı sayılmaz) ;) bir eksiklik hissediyorum telafi etmek lazım ;))
İyi haftalar dilerim sevgili blog arkadaşlarımmm.. :))

9 yorum:

L@L dedi ki...

Mervecim haftasonun ne güzel geçmiş.Bende alışveriş merkezine gitmedim bu haftasonu. Eksikliğini hissediyorum. Bugün telafi edersem sana mağazalardaki son durumları bildiririm ;) Muck ,*)

Nazpek dedi ki...

ne güzel bir haftasonu
bende çok özledim kapalıçarşıyı...))

Merve dedi ki...

*lalcim çook sevinirim ;)) yerime sen bak bari..hakikaten gitmediğim zaman eksik hissediyorum..yani birşey almak için değil..almayacak olsam dahi bilmem lazım neler varmışş

Merve dedi ki...

ben hep özlüyorum nazcım..mesela bugün gene özledim ;)

L@L dedi ki...

Mervecim bende öyleyim birşey almasamda mutlaka neler var neler yok bakmalıyım :P

L@L dedi ki...

Canım fotoğraflara da bayıldım. çok güzeller, sen mi çektin Merve'cim. Kelebeklerde pek tatlı *)

Merve dedi ki...

yok canım ben çekmedim bir sitede görmüş kaydetmiştim kenara ;) keşkee güzel fotoğraf çekmeyi öğrensem yapmak istediklerimin arasında fotoğraf kursu da var!

a. gizem dedi ki...

ayyy kapalı carsııı ne guzel bi h.sonu olmuşşş :)
çok şekersin mervecik

Merve dedi ki...

gizoşum çok teşekkür ederimmm ;) sne gelince götüreyim seni birgün