Perşembe, Şubat 26

Lal Harikalar Diyarında! :)



Sevgili Adaşım Lalcik Harikalar Diyarından ilk bahsettiğim andan beri çook sevmişti..Beni yanlız bırakmamış ilk günden en sevdiği ürünü harikalar diyarınla paylaşmış..! Çok teşekkürler canım benim..Bende çok merak ettim incelemek için sabırsızlanıyorum ne markayı ne de kremi duymamıştım.. :)


Lalcik'den sevdiği ürün;


Fondöten yerine kullanıyorum ben bu kremi. İki farklı tonu var, ben cildime uygun olan tonu seçtim. Hem sivilceleri geçiriyor, hem kızarıklıkları ve izleri kapatıyor. Hemde içeriğindeki maddeler cilde hiç zarar vermiyor hatta cildi besliyor. Ben nemlendirici öncesi uyguluyorum tüm yüzüme. Çok memnunum!




ben linki hemen incelemeye koyuluyorum, birçok farklı ürünü de var..Kullananınız var mııı?

7 yorum:

serrose dedi ki...

Lalcim iyi hos bir urune benziyor da Aydinda yok satis noktasi :((
Bir de fiyatini soylesen bize :)

kokosh dedi ki...

bende çok merak ettim bu ürünü.benımde cildimde bazı problemler oluyor ufak tefek herşeyi süremiyorum yüzümee.hem nemlendirici hemde gercekten kapatıcı özelliği var mı ya?bilgi please...!

Merve dedi ki...

*serrosecim evet bende merak ettim sorali lalcik'e..

* kokoshcum bu ürünü tanımıyorum ama bilgiğim birçok ürün var mesela hem nemledirici hem kapatıcı hem de 15 koruma faktörlü olan..
3'ü bir arada yani :)

Merve dedi ki...

mesela valmont marka bir ürün var aynı özelliklerde gene caudalie'nin bir ürünü var ki çok güzel o da eczanelerde..

L@L dedi ki...

Serrosecim, fiyatı 80-100 TL civarında. Sadece yüzde problemli olan bölgelere sürmek yeterli oluyor ve bir yıla yakın süre bitmiyor.

Kokoshcum, ben nemlendirici öncesi bu ürünü kullanıyorum. Problemli ciltlerde çok faydalı oluyor, kesinlikle tavsiye ediyorum. Sivilceleri ve sivilce izlerini hem kapatıp hemde iyileştiriyor.

a. gizem dedi ki...

hımmm lalcim saol canım... bi aklımızda bulunsun bakalım:)

Merve dedi ki...

*lalcik çok sağol tatlım bilgiler için..

* gizoş evet di mi ihtiyacımız olursa alırız direk :) yeter ki kozmetik olsun!