Cuma, Şubat 27

Merve Harikalar Diyarında!


Eveeet , Harikalar Diyarı için bende olan malzemeleri de paylaşacağımı duyurmuştum..
Benimde canım sıkıldı e bari diyar'a katkıda bulunayım dedim..
Bakalım benim herzaman yanımda taşıdığım makyaj çantamda neler vamışşş ;


*ilk resimdeki makyaj çantam, yeni tanışdık kendisiyle.çok şeker :) ama kısa bir süre sonra gene değiştirebilirim keza çok sıkılırım hep aynı çantadan..çantayla birlikte ona uyumlu cüzdan, makyaj çantası değiştirmişliğim çok vardır..

* Bu resimdede içindekileri biraraya koydum elimden geldiğince ürünleri tanıtayım..

- yeşil olan clinique pudra, genelde sürmüyorum ama cildim beyaz olduğu için bazen kızarabiliyor, ihtiyaç duyduğumda kullanmak için taşıyorum..cildime nefes aldırdığı ağır olmadığı için seviyorum..

- İd bare minerals marka rujum, rengini çok seviyorum.. kalıcı, yapış yapış değil çok memnunum birde nude rengi var onu da göz makyajını fazla yapınca kullanıyorum.. yanımda taşıdığıma bakmayın çok sürmüşlüyüm yok ;P

- Rimellerim biri Dior siyah..memnunum güzel tek tek ayırıyor ama bir ara black out kullanmıştım onu tercih ederim..Benefitinde siyah rimeli çook güzel genelde onu kullanıyorum bitmesin diye buna geçtim..Diğeri ise Bobbi Brown kahverengi rimelim, ilk kahverengi rimelim yeşil göz altı kalemiyle durusunu seviyorum..çift firçalı çok basarılı bir ürün ve doğalmış duyduğum kadarıyla..siyahım bitince aklımda aynısının siyahı var..

- rimellerin arasında duran Clarins marka ruj, aslında tam da ruj denemez hem nemlendirici hem de hafif şeftali tonunda bir renk veriyor..kullanışlı, yapış yapış olmayan bir ürün..güzelde renkleri var..

- hemen yanlarındaki küçük çanta sephora'dan almıştım içinde küçük bir fırça ve clinique'ın küçük bir allığı var gene şeftali tonunda..

- önünde taşlı olan tokalarım hayat kurtarıcım, lastiğim kopunca imdadıma yetişirler..çok şatafatlı olmamak kaydıyla taşlı tokaları seviyorum ;)

- iki yuvarlak dan biri Benefit marka kapatıcım kullan kullan bitmiyor yedeğide var hala yedeğine geçemedim..diğeri ise benefit'in diğer bir yazımda bahsettiğim benetint ürününün dudak balsamı mı artık ne desem işte hafif ve koruma faktörlü olanı..kokusu çok güzel!

- önündeki Guerlain marka kömür kalemim..içi toz normal kalemden farklı bir görünüm veriyor..duman gözler için ideal

- kalem görünümünde 3 kalem, gene benefit..biri kaşın altına suruluyor kaşı kalkık gözüküyor..biri göz altı kapatıcısı gene ama aydınlatıcı özelliği var gözleride büyük gösteriyormuş öyle diyorlar ama ben bir farklılık göremedim..satış taktiği sanırım..ama kapatıcı olarak çok güzel!

işte benim makyaj çantam böyle, sık sık değişir içindekiler çıkarır başkalarını koyarım..

Kızlaar Hadi sizlerde gönderin makyaj çantalarınızı, sürelim güzelleşelim.. ne çok yazmışım e konu makyaj olunca :)


Not: Bu yazıdan sonra sürekli makyajla gezen bir kız canlanmış olabilir gözünüzde ama benle alakası yok ben genelde sabah birazcık sürünen sonra unutan bir kızım ;)

11 yorum:

lale kunt dedi ki...

ne güzeller merviş, bakınca bile içim açıldı :)
şu guerlain sürmeyi ben de denemek istiyodum, hatta bugün alsaydım iyi olurdu. kalıcıymış galiba di mi? normal göz kalemleri akıyo da, çok nemli bir göz yapım var. mesela şu an clinique kullanıyorum, alırken umutluydum ama çok dayanmıyo gözümde.

Merve dedi ki...

lalecan, benimde içim açılıyor hep makyaj malzemelerine hepsini almak istiyor insan ;)

guerlain güzel tatlım ama sürmeyi bilmek lazım ki ben bilmiyorum ..
dağılıyor bulaşabiliyor yani..mavisi var bir de onunda rengi güzel..bir dene al sonra al tatlım gerçi sen sanatçısın,güzel sürersin..
benim gözümde öyle allerji yapar herşey..dermatologlar hep guerlaini öneriyorlarmıs iyi diye..
muck1

L@L dedi ki...

Merviş harika bir yazı olmuş :) Makyaj çantan ne şeker öyle :)Dumanlı göz makyajını çok seviyorum, Guerlain sürmeyi ilk fırsatta almalıyım :)

Merve dedi ki...

lalcim cook teşekkürler :)

sağol canımm çanta acssesories de satılıyor şeker..ever guerlain cidden güzel ama önce bir dene bence tatlım..biraz dağılıyor çünkü..muck!

AskinAy dedi ki...

güle güle kullan canim cici cantani cok güzel ve elbettekide icindekiler makyaj olursa laf bitmez hani hak vermek gerek yani..:))sevgiler..

{ Dishy Fashion } dedi ki...

Çoh sevdim çantan güselmiş. Make up hepimis sevios işte. Para çok gidiyor ama.

Adsız dedi ki...

merviş makyaj çantan çok tatlıymış... :)

Nazpek dedi ki...

çantaya bayıldım çok cici

Adsız dedi ki...

arkadaki telefon bizimkinin aynısı :) ürünlerin güzelliğini bilemem ama ambalajlara bayıldım..

Adsız dedi ki...

Makyaj çantamı tanıtmaya başlasam
2 sayfa tutar heralde:) makyaj malzemelerini çok seviyorum hatta çok çok seviyorum. makyaj çantan çok şirin tartışılmaz.

Merve dedi ki...

* askinaycım, çok teşekkürler ee konu makyaj olunca diyecek çook sey oluyor! muck

*Dishy, çok sağol canım evet aynen öyle..aslında bitmeden boşu boşuna almamak lazım..

* nazcım acssesories'de var tatlım!

* pink, önce hoşgeldin..yorumun için teşekkürler..öyle mi ben renginin mavi olmasından hoşlanmadım ama güzel telefon :) ürünlerde güzeller ama dediğin gibi en çok ambalaj çarpıyor insanı.onlarda iyi kullanıyorlar bu durumu zaten ;)

*irmacım olsun sen tanıt biraz merak ederiz...hepsini yapmazsın birazını yaparsın en sevdiklerini mesela ;)