Cumartesi, Ekim 24

Neden Olmasın?





Düğünde turuncu detaylar veya turuncu ayakkabı düşünür müsünüz?
Açıkçası ben düşünmem..
ama her detayda kullanılınca çok hoş olmuş neden olmasın?

Zaten son zamanlarda hep gelinlerde renkli ayakkabılar ve ona uyumlu el çiçekleri görür oldum..damat da genelde aynı renklerden oluşan bir çiçek koyuyor yakasına..

Sizin tercihiniz ne olurdu klasik beyaz mı yoksa renkli mi? ;)

11 yorum:

birkadin dedi ki...

nikahta pembe ayakkabilarla cicekler olsun istiyorum kuzucum, bi de balonlar :) ama dugunde beyaza donerim herhalde :)

Miss Beril dedi ki...

çok tatlı olmuş, çok yaratıcı. turuncu değil ama belki pembe neden olmasın.)

nazo dedi ki...

Yine beyaz tercih ederdim sanırım; çünkü gelenekçiyim ben :)) ama uçuk pembe ve fuşya görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti. Birilerinin gaza getirmesi lazım, özellikle aileden bir büyüğün (anne gibi). İnsan ister istemez onların etkisi altında kalıyor. Çünkü ben evlenmeden önce yapmam dediğim herşeyi yaptım. Kına gecesi, kına yakma, kına gecesinde kırmızı yöresel kıyafet giyme ve oğlan kardeşin kırmızı kurdale takması gibi :)) Kırmızı kurdaleyi salona girmeden önce çıkarmıştım ama evden öyle çıktım. Yapmadığım ve yapmayacağım tek şey sıra sıra altın bilezik takmamamak oldu. Allah'tan o konuda baskı görmedim. Hani kayınvaliden gücenir, onların taktığını bari tak denir ya arkadaşlarımın başına gelmişti :)

Merve dedi ki...

* gorkemcim evet nikah daha uygun..bence de o gelinliğe beyaz yakışır! çook güzel olacaksın çook! :)

* Miss Beril, evet benimde turuncu tercih ettiğim bi renk değil dediğin gibi pembe olur, nil yeşili olsa da güzel olur :)

Merve dedi ki...

* nazocum, evet uçuk pembe fuşya bence de çok şık olur..ama beyazın yeri de hep bir başka :) bak bende kararsız kaldım şimdi ;)

kına gecesi ben istiyorum kısmetse ama diğer saydıkların şimdi çoook uzak göründü bana istemem sanırım ama belli olmaz :) takı konusuna bende katılıyorum insanlar takmak yerine, keseye koyup içine isimlerini yazmayı adet edinmeli bence..gelinin yanında duran bir arkadaşı veya kız kardeşi şık bir keseye toplayabilir hepsini..

yöresel kıyafet bende istiyorum aslında kına gecesi&bridal shower karışık..önce yöresel kıyafet sonra hani son zamanlarda moda olan espirili tshirt,duvak kombini gibi...

Bakalım,kısmet di mi nazocum? :))

Syhn dedi ki...

bende hep renkli bişi düşünmüşümdür. ama yaş geçtikçe yakışık almaz diye düşünüyorumm:) benden geçti mi ne:))

Colorful dedi ki...

Kesinlikle renkli tercih ederdim. Hatta kırmızı converse planım :)

nergisce dedi ki...

aslinda beyaz vazgecilmez bir renk ama digerleride cezbedici duruyor, yani simdi evleniyor olsam kesinlikle renkli derim turuncu, fusya, sari, saks mavisi, yada cimen yesili tercihlerim arasinda olurdu, ki ben bu bes renkten birinede karar veremezdim:D
vee fotograflar o kadar kaliteliki..bayildim bayildim!

Merve dedi ki...

*Shyn, yapma bu yaşta geçer mi geçmez :)) ama yaş ilerledikçe bazı şeyler değişiyor mesela lunapark'da çocukken bindiklerimden artık korkuyorum ne cesaret binmişim diyorum :))

*Elly, evet converse giyen gördüm çok şeker oluyor tek sorun topuksuzluğu ;)

*Nergiscim, katılıyorum kaliteli fotoğraf çok önemli kesinlikle estetik zevki olanlar çekmeli bu tür önemli günleri... dediğin gibi tüm renkler uyar çook da değişik güzel olur ama beyazın yeri hep başka iyi karar vermek lazım ;)

yass dedi ki...

gerıye donebılsem gercekten yapardım. herkes beyaz. bir değişiklik keşke yapsaydım dedim:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

ince bi konu arada kalıyorsun yapmalı mı yapmamalımı diye :)