Perşembe, Ocak 14

İndirim Güncesi :)



Nura'nın ürünleri nişantaşında çok şık bir butikte satılıyor onun için Nişantaşına gitmiştim bugün..
gitmişken biraz gezeyim dedim :)) amanın her yer indirimdeydi.. :)
İndirimde olmayan mağaza yoktu sanki..

Acssesories,de güzel ürünler vardı..ama benim beğendiğim kolyeler indirimde değildi..güzel şeyler daha indirime girmemiş sanki..

Mudo,yağmalanmış gibiydi..beğendiğim 1 tek şey bile olmadı..

Yargıcı, bir tek elbise beğendim ki normal zamanda bir sürü beğendiğim olur :) arkası kurdeleli güzel bir elbiseydi ama önden pek güzel değildi.

Topshop, güzeldi  :) pudra rengi o kadar çok şey vardı ki yeni sezonda çok sevindim indirimde pek birşey kalmamıştı..değiştireceğim vardı onu çizgili bir tshirtle değiştirip çıktım..hani baharda da çizgili moda diye ;) hem de ne zamandır istiyordum :)

Mango, hiçbirşey yoktu hep kalın kalın kazaklar..illa birşey alman gerek deseler dahi alamazdım herhalde..ama yeni sezonda birkaç güzel parça vardı..

Zara da keza mango gibiydi..güzeller gitmiş herhalde geriye kalanlar da işe yaramazdı bir tek chanel modeli siyah çanta vardı onu beğendim o da yeni sezonmuş almadım tabi..

İndirim maceram burada son buldu benim..bu kış nedense çok az şey beğendim... pek şık şeyler yoktu bence..

aa unutmadan  Machka çooook güzel elbise ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim ;) fiyatlar bayağ inmiş! ve uygun o güzelliklere göre :)

Alışveriş hakkımı bahar'a saklıyorum..ne de olsa en güzel şeyler o dönemde!

Siz nasıl buldunuz bu kış indirimi,fiyatları??

14 yorum:

Nazpek dedi ki...

yoğunluktan hiç bakamadım desem:))

Merve dedi ki...

* çok da birşey kaçırmadın canım hiç dert etme ;))

eb dedi ki...

Bende hiç sevmedim bu kış indirimi,doğru düzgün bi şey blup ta alamadım zaten :(

Merve dedi ki...

*eb,aynen canım herşey pek bir çirkin geliyor gözüme nedense :) bir de bu kış herkes aynı şeyleri giydi ya bıktım herhalde..;)

lale kunt dedi ki...

bir tek parça bile almadım hiçbirinden. ihtiyacım da var aslında (kimin yok ki :)) dolandım birkaç defa, ı ıh. hiç güzel değiller, accessorize için ne sıkışık zamanda koştum gittim yine tek bir şey bile almadım. güzel takılar ne oldu? honlar indirime girmemiş ki. mango&zara&bershka vs de öyle. top shop a da bakmadım. bunlar bana yetti de arttı bile :)

Merve dedi ki...

* aynen lalişim, acssesories saçma sapan şeyleri indirime sokmuş..bir de mesela evde kaç tane bozuk para çantası var senin de öyle biliyorum :) eskiden olsa aa ne güzel der alırdım artık almıyorum büyüyorum demek ki :)) bershka&zara da aynen dediğin gibi bizin çarşamba pazarı daha güzel valla :)

mughetto dedi ki...

Bende birşey bulamadım..Sadece Yargıcıda bi iki kazak beğendim ama 100 kaat bayılmak istemedim indirimli hallerine.
Bershka Stradivarius gibi mağazalar basit şeyler için tercih ettiklerimdi ama incik cıncık taşlı püslü bi sürü şey sevmedim alamadım.

Aslı dedi ki...

Ahhh ahh... Ben birşey almadan çıkmaya razıyım, mağazalarda dolaşmayı özledim... Burada alış veriş yapılacak sadece 2 mağaza var! Biri Koton diğeri de Sisline. O kadar. Birşeye gerçekten ihtiyacın varsa yandın!

ezgi dedi ki...

aynen bende hiç bişey bulamadım indirimden bi tek stradivarius'tan 2 tane tişört alabildim onlarda 30 liradan 20 liraya düşmüştü baya inmiş anlıcağın:):):)

ceydabural dedi ki...

uuu.. baya gezmişsin hatta bırakmamışsın denebilir :)

pofiş♥ dedi ki...

mervişkoom mimledim seni minişim

alis dedi ki...

Yanlış günde gitmişsin Mervecim, Zara ikinci indirimine bugün girdi, önceki hiçbirşeye benzemiyordu, ben de birşey alamamıştım. Topshop da öyle, bugün %70'e çıkardı. Accessorize'a bugünden önce epeydir gitmiyordum ama bugün çoğu şey indirimdeydi.

Abuk Kraker dedi ki...

merviş nuranın ürünleri hngi butikte satılıyor acaba?

nurselbaşaran dedi ki...

güzel oldu güzel:) 2010 uğurlu geldi, muji de indirim yapmış, mobilyada yüzde 50, giyimde yüzde 60 :)) cumartesimi nişantaşında geçirdim bu indirimler yüzünden :))