Cumartesi, Ocak 2

Yeni Yıl..


Yeni bir yıla girdik..
ama yeni yıl pek güzel gelmedi bana daha 2.gününden..
Kuzum yılbaşı akşamına yetişemedi..zaten biz pek önemsemiyoruz yılbaşı akşamını, aileyle ve sevilenlerle evde yenen bir akşam yemeğinden kıymetlisi yok tabi bence..özen de olmalı muhakkak..
Neyse,

bir şekilde geldi yeni yıl..ama görüyorum ki benim geçtiğimiz seneden sıkıntılarım hiç değişmeden bu seneye de maalesef taşındı..

Sormak istiyorum neden aileler hiç bıkmadan usanmadan her hareketten bir anlam çıkartmaya meğilliler?
karşı taraf bu şekilde davransa atlatması daha kolay..ama yapan insanın kendi ailesi olunca bin kat zorlaşıyor..

Dertliyim ve keyifsizim bugün..

Dilerim bu yıl hayırlısıyla bu tür manasız dertlerden kurtulurum!

Kendime not: bunu da özellikle buraya yazdım ki yaşatılan sıkıntılar kayıt altına girsin..ben ileride unutmayayım..çünkü pek unutmayı seven biriyim..

15 yorum:

eb dedi ki...

Bende senin gibi unutmayı severim,zararını da görürüm :( ama yine de unut sen boş ver sıkma canını ;)

Merve dedi ki...

* eb, aynen canım..aileye de kimseye de kindar olamıyorum o an kızıyorum belki ama sonra geçiyor veya o kötü ruh hali hemen geçsin diye unutuyorum ama unutmamak lazım aslında..

sağol canım..

deniz dedi ki...

Canını sıkma desem de bilirim ki böyle şeyler insanı çok etkiler özellikle de en yakınından geliyorsa. Herşeyden bir ders almamız gerek diyoruz ya hep sende bundan bir ders çıkar. Umarım bi daha canın böyle sebeplerle sıkılmaz ama olur da olursa hazırlıklı olursun en azından. Seni çok büyük bir keyifle takip ediyorum. Çok tatlı ve pozitifsin kendine iyi bak:)İyi yıllar

lale kunt dedi ki...

merve'cim unutmamak kendine zarar. çok yaptım oradan biliyorum.
sürekli o sıkıntıyla yaşanmıyo ki, ya unutucaksın ya da yapan kişiye rahatsızlığını, mutsuzluğunu belli ediceksin. ben hem unutmam hem de sesimi çıkarmam.
en saçması bu galiba..

sıkma tatlı canını...

Merve dedi ki...

*denizcim, yorumun için çok teşekkürler :) evet haklısın çok etkiliyor..bazı şeylere aman boşver diyebiliyorsun ama ben diyemiyorum ve etkileniyorum..ders konusuna da katılıyorum o yüzden yazdım unutmayayım diye..bir daha sevinçle bir şeyi anlatırken aklıma gelsin de susayım diye..

çok teşekkür ederim canım :) Sana da mutlu yıllar dilerim..

*Laliş, tatlım sen biliyorsun daha önceki mevzular gibi buda...sık sık başıma geldiği için artık unutmamak istiyorum laliş..ben unutup gene paylaşmanın,herhalde artık yapmazlar demenin acısını çekiyorum bugün... ben söylüyorum dayanamıyorum söylemeye içimde saklamıyorum hemen de unutuveriyorum ama :( sende muhakak söyle laliş içine atma hiçbirşeyi...! Kocaman öptüm seni!

nergisce dedi ki...

canim, zor ama elden birsey gelmiyor galiba bi bilsen bazen nasil gerim gerim geriliyorum ama unutuyorum 5dk kalmaz...dertmeyelim unutalim gitsin ne dersin:)icini ferah tut!

eb dedi ki...

evet unutmamak da lazım,bak ben bu akşam unuttum yine (:

Haydins dedi ki...

Üzme tatlı canını canıımm..Unut en iyisi aile arasında olur böyle şeyler..

Prima Donna dedi ki...

cevap: "çünkü onlar aile" sanırım. hatta yaşlandıkça daha da bi aile oluyolar galiba:) sunum-rapor gecem gündüzüme karışmış bı haftadan sonra geç yatıp geç yatma gibi lüx yapmaya kalktım. annem bu geç kalkışlara yemek saatlerımın şaşırmasına alındı.Bütün gün biraz tavırlı durdu durdu sonunda bizimle olmak istemiyosun galiba diye patladı:) biraz konusunca kendi de güldü haliine ama ellerinde deil bu alınganlık demek ki..unutmaksa bence en büyük lütuf yoksa çıldırırdık. Unut gitsin hesaplar birikmesin daha iyi "bence"
mutlu-huzurlu yıllar;)

Moda Sokağı-Eylül dedi ki...

Mervecim merhaba.pasajın forum sayfasında dolaşırken pasajdaki bazı ürünlerin,satıcılarının bilgileri olmadığı halde ufaktefek.net adlı bir sitede satıldığını okudum.Girip baktım senin taçların da satılıyor bu sitede.Bilgin var mıydı bilmiyorum ama yoksa da haber vermek istedim.sevgiler.

zeynepin sesi dedi ki...

bence de unutmak en iisi..öteki türlü hep aklında kalınca hem sen huzursuz oluosun,hem de karşıdaki insanı huzursuz ediosun..bence insan içinde ne varsa sölemeli,konuşmalı ama sonra unutmalı ki sıkıntı olmasın..hem unutmamak en çok kişinin kendine zarar..

a. gizem dedi ki...

hiç bişi için canımızı sıkmaya değmez mervecim diyeceğim, ama yapamıyoruz... ben de bazı şeylere cok uzuluyorum ama maalesef hemen unutuyorum senin gibi... neyse umarım bugunun güzel gecmiştir sevgiler

joy dedi ki...

şekerim mutlu yıllar öncelikle ve benzer olayları herkes yaşıyor keşke hiç olmasa ama oluyor :(
hassas insanlar bunları takmamayı başaramıyor malesef keşke daha rahat insanlar olsaydık ...

Merve dedi ki...

*Nergiscim, sağol tatlım bende çok gerginim yılbaşının ertesinden beri..bazı sıkıntılar var hayırlısıyla geçsin rahata kavuşacağım :)

* eb, unutma..hele sık sık başına geliyorsa unutmamalı canım..

*Haydins, ben zaten çoook çabuk unutan biriyim ama o kadar sık başıma gelir oldu ki unutmak istememem ondan..sağol tatlım

*Prima, benim ki de benzer birşey iste canım :) sürekli kendi nişanlılıklarıyla bir karşılaştırma içerisindeler..rahatsız olmamak mümkün değil tabi..dediğin gibi hiç unutulmasa dertler yaşaması çook zor olurdu herhalde :) sevgiler!

* Eylülcüm, hemen bakıyorum canım haber verdiğin için teşekkürler.!

*Zeynepcim, katılıyorum sana yapılan hataların çetelesini tutmak hiç iyi değil..ama işte bazen bu sefer hemen eskisi gibi olmayayım ki beni ne kadar kırdıklarını anlasınlar istiyorum galiba...

* Gizom, sağol tatlım..unutmak en iyisi galiba!

*Joy, aynen dediğin gibi bu kadar hassas olmamayı çok isterdim! sana da mutlu,sevgi dolu bir yıl dilerim neşecim :)

merbe dedi ki...

canım, hiç sıkma o tatlı canını. unutmamaya çalıştıkça daha da büyüyor dertler. hiç geçmiyor, kocaman oluyor, eziliyorsun altında. en iyisi vurdumduymazlık yapmak mı ondan da emin değilim ama akılda kaldıkça yıpranan yine kendisi oluyor insanın...