Cumartesi, Mart 27

Dantelle ♡

 Dönem döndem bazı şeyleri çok sevdiğim oluyor biliyorsunuz..Bu aralarda dantelli herşeyi çok sever oldum..elimde dantel,fisto,tığ işi malzeme acaba bunlarla ne yaparım diye düşünüyorum..

 Bu güzel fikirleri buldum favorim taşlar oldu..çok orijinal olmuşlar yazıyı yazar yazmaz yapacağım ;)













6 yorum:

nergisce dedi ki...

cok sekerler...mervecim senin süslediklerinide mutlaka göster.

zühra dedi ki...

çok ciciler bunlar.

Merve dedi ki...

* Nergisim, canım daha süslemedim çünkü koyu renk taş yok evde açık renkte kendini pek belli etmiyor..

* Zühra, bende çok sevdim :)

Müge Hestbaek dedi ki...

Merve aynen ben de son iki senedir dantele bayılıyorum. Büyük büyük anneannemin yaptıklarını getirdim İzmirden gelirken oturup onları değerlendiricem şimdi. Aklımda senin görselindeki gibi olan yuvarlak dantelleri paspartu olarak kullanıp örenin ve diğer aile fertlerinin fotoğrafını yerleştirmek var üsüne. Dolap süsü olamayacaklarına göre aile duvarı paspartusu olsunlar dedim. Nasıl fikir? Taşlar da çok hoş gerçekten.

Pinky dedi ki...

aa annem bu taşlardan yapmıştı geçen sene. beyaza beyaz yaptı ama güzel duruyor yinede Merviş :)

Merve dedi ki...

*Mügecim, Çok güzel bir fikir düz keten yastıkların üzerine de koyabilirsin veya birçok şeye çok yakışacaktır..Moda olması iyi oldu gözümüze çok hoş geliyor şimdi..Aslında çok kıymetliler el emeği hepsi kıymetini bilmiyormuşum ben illa moda olması mı gerek değil mi? :)

* Beyaza bende koydum kötü olmadı tatlım ama koyu renkte daha belli olurlar gibi..gene de beyaza deneyim ben dediğin gibi canım.