Pazartesi, Kasım 17

Püskül Püsküüül..!





Bir gün su püsküllü botlari sevebilecegimi hatta internetten siparis etmenin yollarını arayacagımı düsünsem (bilmiyorum ne kadar hadi 40 olsun) aklıma gelmezdi..Yakından takip ettigimiz gibi bu çılgınlık almış başını gidiyor..hepimiz coktan bir püsküllü aksesuar edinme derdine düstük..Canta,ayakkabı,şal vs farketmez yeterki püskül olsun bizden olsun :) Gecen gun takip ettigim bloglardan birinde Yelizinkiydi sanırım. Bu botların en güzelini gördüm! marka "minnetonka"..Bu arada lafı geçmişken Yelize buradan tesekkur etmek istiyorum bende ilk defa yazma hissi uyandırdıgı icin..onun o tatlımı tatlı sitesine bakmak bir sure sonra yetmemeye başlayınca iş başa düştü bende en kısa zaman içerisinde kendime bir blog edindim..Tekrar teşekkürler..Konumuza dönecek olursak..Evet, bu minnetonka botlar resimde de görüldüğü ğibi çok tatlı yanlız bir de yanında boy lazım 1.65 boyumla nasıl gözükür hiçbir fikrim yok..! Bir gercek var ki bu botlar uggların tahtına oturacak gibi gözüküyor..! Tam da ben ugg edinmisken kötü oldu ama neyse! :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merve, seni ziyaretçilerimden biri olarak tanıdım ve çok keyif aldım. Blog açmanda katkım oldu demek ne güzel cici blogun hayırlı olsunnnnnn :)
sevgiler

Adsız dedi ki...

botları aldınız mı? aldınız ise minnetonka'nın kendi web sitesinden mi edindiniz? memnun kaldınız mı? ayak no.su ile ilgili problem yaşadınız mı? Bilgilendirin bizi:))
(ben de bi an önce edinmek istiyorum bunlardan, heyecanımı mazur görün)

Özlem

Merve dedi ki...

Merhabalar.. hayır botları almadım baska bir arkadasım aldı..2 gün sonra eline geçecekmiş..Size nasıl olduğu konusunda muhakkak bilgilendiririm :) siparis edecekseniz kendi sitesindeki sizechart bölümüne bakmanızı numaranızın denkini siparis etmenizi öneririm çünkü her ayakkabıda numara değişebiliyor..Bir de eğer sipariş ederseniz amerikadaniste.com vasıtasıyla siparis edebilirsiniz kapınıza kadar getiriyorlar.sizin icin siparisin takibini yapıyorlar tavsiye ederim.Ben bircok ürünü bu sekilde getirttim.. Baska sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum :) sevgiler..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

ben çok beğendim...hele o fıstık yeşili..