Cuma, Temmuz 10

Bonjour & Le sac du Jour

Şunu fark ettim, ben her dk farklı farklı şeyler yapmışım bu blog'da ..
Merve Harikalar diyarında vs vs..Hiçbiride uzun ömürlü olmamış bugün ben dışında...

Bu aralar le sac du jour adıyla o gün taktığım çantayı koyarım.. nasıl olsa hepimiz çanta delisiyiz ;) eminim bundan da sıkılırım ama olsun ;)

Eveet günün çantası, Zara Patchwork, zincirli, Chanel model çanta..Herşeyle uyuyor çook seviyorum! Dün takmıştım bu arada ;P

9 yorum:

lale kunt dedi ki...

Merviş aldın mıııı? Ay gördüm mağazada bayıldım vallahi. Zinciri kısa ama di mi? Kola takılıyo sadece çarpraz oluyo muydu?
Çok güzel bi çanta ben de mi alsam :S

Glam dedi ki...

çoook cici bişey bu, güle güle kullan :)

Merve dedi ki...

* tatlım değiştireceğim birşey vardı bakındım bakındım elbiselere birşey bulamadım bununla değiştirmiştim birkaç hafta oluyor yani ama gene var gördüm ben :) evet tatlım kol altı ama chanellerde öyle zaten yani öyle durması güzel aslında istersen 2'li yapma zinciri çapraz da asarsın ;)

* sağol tatlım bende seviyorum :)

lale kunt dedi ki...

du bakiim benim listeye eklesem mi acaba? ya da ucuza halletmiş olur, orada miniler applelar varken :) iyisi mi kendim alayım :)

Merve dedi ki...

:) hehe alem seni.. :)

boşver sen hiç elleme senin liste iyi köpecik mi çanta mı? tabii köpecik yani veya diğerleri :)

Shopaholic dedi ki...

Süpper bi çantaymış buu!! Ben daha alışverişlere çıkamadım, pazar günü kısmetse Zara grubunu dolaşıcam.. Umarım bişeyler kalmıştır.. Eğer bu çantadan görürsem kopyalayabilirim Merviş :shy: Tabii kalmışsa..! :(
Güle güle kullan canım :)

Merve dedi ki...

* Canım elini çabuk tut indirim zamanı birşey kalmıyor gerçi bu çanta indirimde değil sanırsam :) sağol canım teşekkür ederim, sende alırsan çantadaş oluveririz ;)

birkadin dedi ki...

ben de bayildim, demek yeni sezon, alla alla ben gormemisim, yoksa hakkini veremedim mi istanbul gezmelerimin?!? :)

Merve dedi ki...

* Canım bazı şeyler çabuk bitiyor bitmiştir herhalde ondan görmemişsindir,birde zaralarda çok ürün oluyor insan göremeyebiliyor bazen :)