Cuma, Temmuz 31

CoverGirl&İmkansız Maskara!



CoverGirl Türkiye'de maalesef bulunmayan bir makyaj markası..Ama ürünleri oldukça güzel..
Dün akşam yabancı bir dergi'de orijinal bir maskarasıyla karşılaştım hemen incelemeye aldım..
CoverGirl'in yeni maskarasının içinde göz renginize göre pigmentler varmış.. Böylelikle gözünüzün renginin daha belirgin olmasını sağlıyormuş..
Mış mış da... hani burada yok biz ne yapacağız peki?
Şahsen ben alıp deneyebilmek isterdim :((


9 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ben göz kalemlerini kullanıyorum Cover Girl ün. Çok memnunum:) Bu arada nişan çok güzel olmuşa benziyor:) Merakla yeni foto bekliyorum:))Mutlu haftasonları!

Merve dedi ki...

* Bende bir ürünü yok canım ama kullananlar memnun genelde :) ekleyeceğim canım en kısa zamanda bugun arkadaşımdan alıyorum fotoları ;) sana da keyifli bir haftasonu olsun canım!

birkadin dedi ki...

ben yeni duydum markayi canim, bakayim buralara, bulursam gondereyim sana ;)

Merve dedi ki...

* Görkemcim canım benim çok sağol :) bulurum bir şekilde tatlım ben..

a. gizem dedi ki...

hımmm strawberryde yok mu ki :P

Merve dedi ki...

* yok gizom maalesef baktım bende şimdi :(

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ay ben bu maskarayı sende görünce çok heyecan yaptım alayım diye araştırdım ama kullananlar memnun değil, içinde glitter varmış, aydınlık veriyo dediği oymuş, almaktan vazgeçtim ben ama fikir şahane aslında ;)

Merve dedi ki...

aa öyle mi canım? :( hımm almayalım o zaman..boşuna da yok diye üzülmeyelim..evet fikir güzel aslında ucuzsa denenebilir..:)

Adsız dedi ki...

bende bu maskaranin yesil gozluler icin olanini kullaniyorum, yanlislikla waterproof olanini almisim, cikarmasi cok zor oluyor, bunun disinda bence ho$ bir rimel, ozellikle fircasi cok iyi-tam istedigim gibi ince v surumu kolay. Yesil gozluler icin olan rimel koyu kahverengi cikti, diger rimellerinde renkleri degisik olabilir. Icinde minik simler var-i$ilti verende o simler zaten-bence hos bir ayrinti :)