Perşembe, Temmuz 23

Yazın Kurtarıcısı :Dolgu Topuklar..


Dolgu Topuk çok seviyorum her gün giyilmese de..giyildiğinde ayakları rahat ettiriyor.. :)
en çok da bol paça pantolanlarla yakıştırıyorum..skinny kotlarla bence şık durmuyor siz ne dersiniz? ;)

9 yorum:

mercan dedi ki...

nedense bu yaza kadar dolgu topuklardan hiç hoşlanmıyordum, ama bu yaz bir ilk gerçekleştirip hayatımın ilk dolgu topuk ayakkabısını aldım betadan:).sanırım en büyük etken çok şık ve pembe olmasıydı

nergisce dedi ki...

:D ben topuklu giyeceksem bu hep dolgu topuk olmustur zaten baska tarzda topuklu ayakkabim yok hem SIK hem rahat:)

Pinky dedi ki...

düz taban giyemediğim için hep topuklu giyiyorum. herşeyin altına giyebilirim :) bizim buraların kaldırımları ayrık ayrık olduğu için ayrık topukta giyilmiyor :). dolayısıyla yaz için en iyisi dolgu.

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Bu ne guzel bir blogdur? Template'e de ayrı bir bayıldım :) Hersey cok cok guzel tam bana hitap ediyor, tebrikler bravo walla =)

KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

kesinlikle yazin kurtaricisi olduklarina inaniyorum ben de... hem feminen gorunumden vazgecmeyip, hem de topuk acisindan rahat olmak isteyenler icin birebir:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

İncecik topukların havasını veremez tabi ama rahatlığı tartışılmaz. Ben de çok seviyorum, rahat etmek ama topuklu da giymek istediğimde hemen elim dolgu topuklara gidiyor. Bence elbise ve eteklerle de hoş duruyor.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ben en çok elbiselerle beğeniyorum dolgu topukları. malum pigmelere benzediğimden uzun elbiseleri babetle kombinleme şansım yok benim, topuklu şart :P

Primarima dedi ki...

Bu sene dolgu topuk modası aldı başını gıdıyor bazıları cok cici ve kibar oluyorken bazıları akıl almaz derecede sevımsız görunuyorlar benım var bı tane ama ne zamna gıysem ayaklarımın agrısından öluyorum:(

Haydins dedi ki...

Skinny ile de sik duruyor yaa..Ben bugun oyle giydim cunku :)Skinny biraz kisa olacak ama ben pacasini icine kivirip giyiyorum dolgu topukla :)