Perşembe, Temmuz 23

Dün Bunları Beğendim..

Ofisin karşısında kocaaman bir Mudo var..Oldum olası dekorasyonu çok severim..Ev için daha zamanımız var ama biz ikimizde ev eşyası çook sevdiğimiz için bakmadan duramıyoruz...

Mudo tarzıyla, kalitesiyle, alınabilir fiyatlarıyla hatta indirim zamanı çok uygun oluyor hep beğendiğim bir marka.. Bu aralar eskitilmiş mobilyaları seviyorum özellikle açık renkte olanları..Mudo da da birçok örneği var.. Dilerim bizim ihtiyacımız olduğu zaman daha çook modelleri çıkar.. Aşağıdakileri özellikle çook sevdim ama 1.ne işime yarayacak bilmiyorum?? ;)



Prova mankeni desen değil..elbise askılığı olsa evet kullanışlı ama gene değil..bence sadece dekoratif veya bahçede üzerine sarmaşık sarmalık veya korkuluk! :))


Şifonyerin iyice eskitilmiş olması & rengi çok hoşuma gitti yatak odasında ki tek renk bu olursa diğer her yer bej veya krem olursa bence çok şık olur.. hatta bunun arkasında ki duvara içinde bu renk'den duvar kağıdı olan minik minik çiçekli bir duvar kağıdı bile konulabilir..
Böyle işte.. ev eşyaları düşlüyor Merveniz bu aralar :))

2 yorum:

mercan dedi ki...

merhaba merve:) son bir kaç gündür blogunu takip ediyorum.Gerçekten çok keyif aldım.Duyarlı ve sevimli postların beni mutlu etti.Senin gibi bir yaşıtım olduğu için ayrıca mutluyum:))
bu arada mudoda çok farklı ahşap mobilyalar görüyorum,senin bu koydukların da fena değilmiş, yine farklı diğer tasarımlardan ;)

nergisce dedi ki...

cok güzeller, bu tarz seyleri bende seviyourm özellikle 1. bayildim bence yatak odasi süsü icin ideal ama o cok piss tozlanir :D