Perşembe, Temmuz 30

Kızgınımm!

Geçen haftasonu iphone'um durduk yere bozuldu..bir anda kendiliğinden..ne olduğunu anlayamadık.. ne su aldı, ne yere düştü ne de başka birşey..

Neyse, götürdük servise...ben bu işte 1 numarayım diyen adam içini açmaya çok meraklıydı..
denedi denedi yapamadı..içini açtırdık hadi olsun bitsin kurtulalım diye gene olmadı..

Dün kuzum başka biryere verdi orası da board'u bozuk dedi..Board neredeyse telefonun kendisi kadar fiyatlı birşey..!

İçinden bir sürü vida alınmış...Meğer bu vidalar iyi fiyata satılıyormuş...

Şimdi içime kurt düştü acaba board'umu da değiştirdi mi diye? çünkü board kolay kolay bozulmaz ve ben zarar verecek hiçbirşey yapmadım...

Şimdi uğraş dur..!

Uf yani insan kime güveneceğini bilmiyor..! Telefonu servise bile bırakamıyorsak ne yapalım?

9 yorum:

birkadin dedi ki...

coook gecmis olsun canim, insan kendini aldatilmis gibi hissediyor gercekten, umarim hemen halledebilirsiniz.
biz de fotograf makinesi kirilinca servise goturmemistik, biseylerini calarlar diye, tamir olma ihtimali de yok ne de olsa biliyoruz, bizim olsun bozuk olsun diye oyle duruyor simdi.

ebvatathemua dedi ki...

Geçmiş olsun:(( Elektronik eşyalar ilk alındığı andan itibaen şans işi oluyor biraz da bazısı düşür müşür tık demez,bazısı aldığının haftası bozulur.Teknik servis olayı içler acısı zaten.

Haydins dedi ki...

Terbıyesızler, hemen gıt sor hesabını canım..

nazo dedi ki...

ya offf :(( Benim de fotoğraf makinem bozuldu ve servise götüreceğim mecburen.. daha az önce yamıştım ben de Merve.. Desene bu ara şans yok biz de :((

Merve dedi ki...

* görkemcim sorma canım ya herseyden önce başkasının hakkını yemek bu! vicdan meselesi işte. o tenezzül ettiği vidaların kaç misli çıkar böyle insanlardan..

iyi yapmışsınız bence, birşeyin bozulmaya görsün kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar insanla bir kez düştün ya ellerine vah vah!

* sağol canım..! aynen oyle bayağdır kullanıyorum hiçbirşeyi yoktu bir de iyi bakıyordum çizilmesin diye adam board diyince şaşırdım ben ne yaptım ki bozuldu diye? inanamıyorum ki acaba hakikaten mi bozuk??

* Haydins canım ben sormadım da kuzum konuşmuş hakkımı helal etmiyorum sana demiş..ne diyecek inkar ediyor tabi!

* Nazoşum, yaa evet okudum bende biraz önce tatlım :(( araba da bozuldu benim diyorum elektronik neyim varsa bozuk..! insanın siniri bozuluyor bir de dalga geçer gibi kandırıyorlar ya iyice kızıyorum..tamircilerin vicdanına kalmış işimiz!

Pinky dedi ki...

kime güveneceğiz biz allah aşkına.çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm. adamı zorla cinnete sürüklüyor bu pis dolandırıcılar.

bende imei numaram için güvenemiştim.Zaten benim olan imeimi aklamak yerine yerine başka bir numara sallayıp, onu benim telefona adapte edip başkasının canını yakmak istediler. hemde 30 lirayla. serviste iyi bir kıza denk geldim neyseki.

bernush dedi ki...

mervecim geçmiş olsun canım,kaç haftadır geliyorum gidiyorum nerde nişan resimleri canım koymayacakmısın?

Merve dedi ki...

* Pinky, aynen tatlım bende bilmiyorum insanın bu tür konularda güvenebileceği,kazık yemeyeceğine inandığı birisi lazım..;)

tatlım iyi ki atmamışsın sen o faturayı! benim başıma gelse o cezayı almıştım çoktan ;(

* Bernacım, tatlım koyacağım ama tüm resimler elimde olsun istiyorum..o yüzden bekletiyorum biraz resim işini ama biraz önce koydum bayağ genel olarak..

lale kunt dedi ki...

aa yetkili servis değil mi tatlım onlar? nasıl böyle bişey yapıyolar? şikayet edecek yer yok mu acaba?