Çarşamba, Ekim 28

Deneyeceğiz Bakalım...?! :)

Zaten kupkuru olan saçlarım iyice kurudu bu sonbahar...
Kestirsem biliyorum gene uçlardan kırılacak bir işe yaramayacak kestirmem..
Hazır iyice uzamışken kestirmekte istemedim zaten..
En iyisi bakım yapmak..
Evdeki tüm yağları( menekşe,badem vs vs ) karışım yaptım sürdüm... o da geçici işe yaradı..
Bugün bu ürünü deneyeyim dedim hazır %3o da indirim varken.. 15tl'ye düşmüş..

Üstünde ya yarım saat bekleyin ya da gece bırakıp yatın diyor...bakalım bu gece süreceğim sonuç ne olacak?! ;)

10 yorum:

Syhn dedi ki...

ay işe yararsa mutlaka hbr ver.
bnmde saçlarım kuru bi ümit işte:)

Merve dedi ki...

*Shyn, o umit hiç bitmiyor..bende birgün tek kırığı bile olmayan saçlarım olacağı ümidini hep taşıyorum :)

haber veririm muhakak canım!

ceydabural dedi ki...

uzadıkça kırılmasa ya şu saçlar
işe yararsa ve memnun kalırsan haber ver :)

Pinky dedi ki...

ayy deneyince haber ver Mervecim. benimki hem dökülüyor hemde kurudu. bende yağları mağları denedim dökülme azaldı ama kuruluk baki kaldı.

Roxelanne dedi ki...

ben de sonucu merakla beklemekteyim, aynı dertten muzdaribim:)

Merve dedi ki...

* FP, evet canım uzadıkça maalesef kırılıyor bir de ben düzleştirici çok kullanıyorum o da kırıyor..kestirmek çözüm olmuyor bana!

* Pinky, tatlım işe yararsa iletirim muhakak! aynen çook dökülüyor ve kuruluk var dediğin gibi o yağlar besliyor, parlaklık veriyor ama 2,3 güne geçiyor devamlı yapmak lazım herhalde ama işte o yağı saçtan çıkarmak için 3 kez şampuan yapıyorum gene kuruyor haliyle..umarım bu işe yaracak ;)

Adsız dedi ki...

cnm, benimde dökülen, kuruyan ve kırılan saclarım vardı.bloglardan birinde su tarifi gördüm ve uygulamaya başladım hemen sonuc vermedi ama zamanla düzeltiyor sacı.Sacı çok yıpranmıs olanlar haftada bir, sonra 2 haftada bire ardından ayda bire düşürsünler.

bemix , evigen , bepantene ampullerden birer tane kırıp içine bir yumurta sarısı ve 50 cc lik badem yağının yarısını karıştırıyoruz sacımıza sürüp 2 saat bekletiyoruz.

Yumurta sarısı sacı yumusatıyor korkunuz olmasın..

Badem yağı: 4,25 tl
Bemix, evigen ve bepantene toplamı da: 11,8 tl

Her bir kutuda 5 ampul var..

Maliyeti çok düşük ama etkisi kuvvetli bir maskedir..

mercan dedi ki...

merveee duygularıma tercüman olmussun aynı durum bende de var, umarım bu ürün işe yarar. uzatmak ayrı dert bakmak ayrı dert oldu gene bana:) bazen geçen sene yaptırdığım gibi küt kestiresim gelio ama cık olmaz:)kararlıyım uzatıcam:))

alis dedi ki...

Yabancı ünlü bir kuaförün blogu vardı, keske adresini hatırlayabilsem; orada evde yapılabilecek, çok işe yaradığını söylediği bir maskenin tarifini veriyordu. Tarif aklımda değil ama tek hatırladığım içinde zeytinyağı ve avokado olduğu. İyi geleceğine inanıyorum çünkü 1-Zeytinyağı ile ellerimi ovduğumda sonuç inanılmaz oluyor, 2-Lush'ın içinde z.yağı ve avokado olan bir maskesini denedim dökülen uzun(neredeyse belime kadar) saçlarıma çok iyi geldi. Belki internette içinde bu maddeler olan evde yapılabilecek bir maske tarifi bulabilirsin...

Shiney dedi ki...

Ben bu urunu yazin aldim, saclarimi ilk kez boyatmistim ve saclarim cok cansizdi ve kuruydu :(( Body Shop'daki kiz bu urunu tavsiye etti aldim ve kullanmaya basladim ustunde temiz saca surdukten sonra yikayin diyor ama benim saclarim o kadar kurumustuki surunce zaten sac emiyordu, gece bekletip sabah yikiyordum. Kesinlikle az bekletmeyin bana cok ii geldi, umarim sizede ii gelir :) Indirimde oldugunu bende sitesinden gordum, hatta blogumda yazmistim :))Kuruysa saciniz emin olun hemen etki ediyor!:)