Perşembe, Haziran 4

100. İZLEYİCİ..! Ödüllü Yarışma!



100. İzleyicim olmuş çook mutlu oldum :)) Bloğu açtığımdan beri benimle beraber tüm yazılarımı okuyan, üşenmeyip yorum bırakan..beni destekleyen tüm izleyicilerime çook teşekkür ederim.. :))

Postlara gelen yorumlar veya izleyiciler olmasaydı eminim bir süre sonra yazmayı bırakırdım kendi kendime ne kadar keyfi olacaktı ki?

İşte şimdi bu mutluluğu sizlerle bir yarışma ile paylaşmak istiyorum..

Biliyorsunuz ben sözlendim, yakında da nişan inşallah sonrasında da düğün var...

Düğün için en güzel detay fikri veren
( herşey olabilir ilginç bir detay olması yeterli..)

2 kişiye taçlarımdan veya dilerlerse taraklarımdan vermek istiyorum..

08.06.09 Pazartesi'ne kadar yorumları yayınlamayacağım.. Pazartesi tüm yorumlar yayınlanacak ve en enteresan fikri veren 2 kişiye dilerlerse taç veya tarak veya kolyelerden isterlerse göndereceğim..

Bakalım kim kazanacak ?

Sevgiler! Muck Muck ;)



24 yorum:

canito dedi ki...

düğünde herkese tef dağıtmak, düğün yerinde ayak masörü bulundurmak, pasta kesilirken davulşov yaptırmak sona davulları dans eden davetlilere takmak,herkese kendilerine özel düğün çıkışı vermek üzere teşekkür yazısı yazmak,ilerleyen saatlerde bayanlara flip flop terlik dağıtmak,alışılmış romant dans yerine haraketli bir parçada dans etmek,masalara maytap bulundurmak,düğüne gelen bayan misafirlere içeri girerlerken minik gül vermek......umarım işine yarayacak bir fikrim olur:))

Haydins dedi ki...

Dugun hakkinda yazmissin baska detay yok ama..

Dugun acik alanda olacaksa havaifisek yerine balonlar ucurun :)
dur hepsini ayri yorumda yazayim aklima geldikce :) sansim artsin :)

Haydins dedi ki...

Gelin arabasi olarak nostaljik bir araba kiralayin..

Haydins dedi ki...

gelinin kiz arkadaslari gelinin yaptigi guzel taclari taksin kafalarina mesela :)

duuurr daha bitmedi :)

Haydins dedi ki...

heeehee.. en orjinalini buldum gelinlik pudra rengi olsun :)Sen cok seviyorsun ya o rengi..

saka bir yana gelinlik olmaz ama el cicegini ayakkabini filan oyle secebilirsin bence :)

Adsız dedi ki...

bende bır yıl once evlanmıstım ve kendı dugunumde esimle benim bebeklikten itibaren bızım ıcın ozel resımlerın hepsini slayt gosterısı yaptık bebeklıgımız cocuklugumuz genclıgımız sevgılı oldugumuz donem nısanlılık donemınde cekılen guzel resımlerımızı sıraya koyduk ve dugun boyunca arkada gosterıldı cok guzel ve anlamlı olmustu

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Mervecim videoyu izlediğimden beri hep kendi düğünümde şunu yapmak istiyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0

Kolay bi detay olmadı gerçi ama hala her izlediğimde çok hoşuma gidiyor, çok gülüyorum :)

didem taninmis dedi ki...

Merve selam blogunu çok severek takip ediyorum bende hatta pudra rengi bir etek diktirdim aklıma hemen sen geldin o kadar senle özdeşleştirmişim bu rengi :) Bende sözlendim ve benimde yakında nişanım var :) Düğün için bende sürekli orjinal fikirler araştırıyorum ve düşünüyorum. Aslında aklımda çok fikir var benimde ama öncelikle şunu önerebilirim ki. Umarım anlatabilirim. Mesela nikah kıyılırken nikah masanızın arkasında baş harflerinizin olduğu bir ışık düzeneği kurulabilir. Sen evet dedikten sonra örneğin senin baş harfin yanabilir. Sözlün evet dediğindede onun baş hafi yanabilir. Umarım beğenirsin canım nazicane fikrim. Sevgilerimi gönderiyorum...

Adsız dedi ki...

mervişim sen 100 değil 1000 izleyiciyi hak ediyorsun...

fikre gelirsek basit ama aklıma şu geldi; bugün yayınladığın love birdlerden nikah şekeri yapabilirsiniz. yani nikah şekerleri kuşun göbüşündeki cepte olabilir :) hatta o kuş gelin damat şeklinde ikili bile olabilir :)

Barbygirl_here dedi ki...

Oncelikle mutluluklar dilerim...

Iki fikir verecegim...
Ilki, bence dugunde hatira defteri tut...Konuklar sizin hakkinizdaki dusuncelerini yazsinlar...Ilginc seyler cikiyor ve insani mutlu ediyor:)

Ikincisi de, dugun sonu cicegini isteyen cok olacaktir...Bunun yerine, dugunde dagitacagin seker(lavanta kesesini) cicek, buket seklinde birsey sec...Boylece herkese buketini vermis gibi olursun,hem hos oluyor goruntusu de...

Tekrar mutluluklar dilerim...

fındıkfaresi dedi ki...

Mervecim blogunu çok uzun zamandır takip ediyorum, çok eğlenci bir çifte benziyorsunuz, bence bunu yapmalısınız:)----- http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=89376236488&ref=mf ----
Misafirlerinizin unutamayacağı bir ilk dans olur, olağandışı olur:)
Ama tabi koreografiye çok çok çalışmak gerekebilir, bi de gelinin duvağı saçı başı dağıldı, onlar iyice sabitlenmeli:)
Mutluluklar diliyorum şimdiden canım:)

lori dedi ki...

ben bise istemiyom zaten paket lastiinden baska da bisey kullanmiom biliyom. daa detay mi? ay ben annamadim, nasi detay fikri? (cok salaam biliom) ama zilyon tane sey var Merve. nikah sekerinin detayini mi verek? yoksa kirdugunu yap gelinlik alti ayakkabiln boole olsun mu diyek? ne diyek?
tet tey teeeyy..

Pinky dedi ki...

100. benim galiba. 100 kişiye ulaştırarak sizi mutlu ettiğim için çok sevindim. :)

fikrime gelince; düğün masalarında beyaz kafeslerde kuşlar çok güzel olurdu. hatta canlı kuşlar.. veya içinde mumlar da olur. http://www.yacanna.com/images/MBOX-LR-birdcage2.jpg şu adreste kafes şekli var.

her masada olmasada olur, sadece sizin masanızda da çok güzel olur. hatta uçurursunuz filan... tabi kuşları seviyorsanız. ben çok seviyorum ya ilk onlar geldi aklıma :)

babyangel dedi ki...

düğünde herhangi bi konsept işleyebilirsin,mesela ortaçağ,müzükler,yemekler,kıyafetler herşey ortaçağa uygun mesela...

beetlejuice dedi ki...

Eveeet, öneriler geliyor:) Bence düğününün konsepti kuş olmalı:) Hem profil fotoğrafın, headerının kuş olması hem de evliliğin "yuva" kurmak olması bu konsepti sana uygun kılıyor bence:) Nikah şekerleriniz küçük yuvalar şeklinde olabilir. Elde bile rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum. Yuvanın içinde yumurta gibi görünen badem şekerleri. Yuvanız ve çocuklarınız:) Sonra, pasta yerine cupcakeler olabilir. Cupcakelerin üzerinde şeker hamurundan kuşlar. Gelin çiçeğinin içine sevimli iki kuş iliştirebilirsin, sen ve esrarengiz T.:) Ya da tüylü bir taç, tarak tarakabilirsin. Ne de olsa sen dişi kuşsun:) Kuş cıvıltıları eşliğinde girersiniz mekana. Ay, organizasyon yaptım ben resmen ehe:)

Prima Donna dedi ki...

Yarışma için yazmıyorum çünkü fikir bana ait değil:) Stildirektöründe gördüm. http://www.oncewed.com/
Çok güzel fikirler var. Hoşlanacağın şeyler çıkabilir.

gamiize dedi ki...

mervecim biliyorum ki bisikleti çok seviyorsun. düğün fotoğrafınızı eğer bir stüdyoda değilde dışarda çektirirseniz ikili bisikletlerde gelinlik ve damatlıkla çok şirin olabilirsiniz :))
veya nikah şekeri yerine herkese çok şirin cupcakeler yaptırabilirsiniz. tabi bu biraz maliyetli olabilir :)))

Hacer Sayıner dedi ki...

Öncelikle 100. izleyicinden dolayı tebrik ederim. Ayrıca şimdiden evliliğini kutlarım ^_^

Ayrıntılarda gizli ya her şey, ben hep bir kır düğünü hayal ederim. Sıcak, samimi, doğanın enerjisi ile bütünleşen...

Bu düğün bir şekilde doğa ile bütün olmalı, ama doğaya zarar vermemeli. Mesela düğün davetiyeleri geri dönüştürülebilir kağıtlardan olmalı... Doğal ve kültürümüze uygun olsun diye son model, lüks arabalar değil, atlar, belki faytonlar kullanılmalı ulaşımda... Zaten birçok kuyumcu geri dönüştürülebilir altın kullanıyor nikah yüzüklerinin yapımında...

Tüm bunlar belki ufak ayrıntılar, kimine göre gereksiz düşünceler. Ama bence bütünlük oluşturan, duyarlı ve özenli şeyler...

Primarima dedi ki...

Bak şimdi bende merak ettim bakalım nasıl fikirler verilecek.Ben veremeyecegım bir fikir şekerim evlı oldugum halde ...inanki detay gelmıyor aklıma:):)bende burdan takıp edeyım bakalım detayları:)Kolay gelsın herkese.

a. gizem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
a. gizem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
nergisce dedi ki...

düsündüm düsündüm ve kendimce birseyler buldum.
bir kac ilginc fikir buldum ama biri senin icin:)

simdi sen gelin olduguna göre beyazlar icinde dolasacaksin. arkadaslarinda gökkusagi renklerinden bir secim yapip o renkete kiyafet giyimeliler ve baslarina kücük bir duvak taktilar mi tamamdir:) senin gelinliginin renginde olmali duvaklar ama kücük boy:D ve bu dügün sahilde oldumu müthis bir görüntü cikiyor ortaya. gözümde canlandirdimda süper süper bir dügün olur:D biraz ucuk bir fikir oldu biliyorum:D öptüm canim
not: son dakika fikri:D

birkadin dedi ki...

iki hafta icinde sozlenip nisanlanip sonra yine gurbet ellere donecek biri olarak hele benim aklima hic bisey gelmiyor ama kendime arkadas buldugum icin mutluyum, ben izleyicinim ve detaylarini calanim bundan sonra :)

elif dedi ki...

Merhaba Merve,
Blogunu siki takipcisi oldugum sevgili uyuzcadinin blogu sayesinde kesvettim.Kuslarla ilgili fikirleri okuyunca ben de yazmadan edemedim.Kus olayini tamamen destekliyorum.:)
Benim nikahimda cok sevdigim ve unutamadigim 2 guzel an vaR.nikah sonrasi merdivenlerden inerken ustumuse boca edilen pirincler ve merdivenden indigim anda guvercin tasimakta kullanilan tahta buyuk bir kutunun onumuze getirilip konmasi ve acik kapagindan bembeyaz guvercinlerin saskin ve usul usul disariya cikip gokyuzunde suzulmeleri.Pirinc bulundugum yerde bir gelenek ve bekliyordum zaten,ama guvercinler kayinvalidemden bana cok kucuk ama unutulmaz bir supriz oldu.
Dugunumle ilgili en yerinde secimlerimizden birisi de studyo cekimi yerine fotografci ile sokaklarda ,insanlarin arasinda (bazan ciplak ayak)dolasarak, dugun fotolarimizi cektirmemiz olmustu.Siddetle tavsiye ediyorum..
sevgiler-elif