Çarşamba, Haziran 3

Günün Önerisi..!

Ne zamandır günün önerisine ara vermiştim.. Tabi şimdi güzel şık bir elbise lazım olunca ilk nereye bakılır tabi ki ployvore çünkü çeşit çok..fikir çokk..Bakalım neler beğenmişim..


Summer dream

Elbisenin rengine, modeline bayıldım ben fuşya pembesi ile giymezdim ama uymuş..



.


Pudra pembesi olması çook güzel tabi..jean şort,çizgili üst, çeket hepsi çok şık tam bu yazın modası olmuş.ayakkabı çok güzel.. :)

camping trip


Çok şeker çook giyimli..fırfırlı bluzun, yuksek belli elbiseyle uyumuna bayıldım!


Marc by Marc Jacobs Primrose Garden cotton sundress
İşte en favorim..ne güzel di mi? peri gibi :)




All Summer Long :) ♥

Sarı ayakkabılar,gözlük, çanta,elbise hepsi çok şeker cıvıl cıvıl..River Island ve Topshop'da çok var bu sezon bu tür elbiseler ayakkabının çok benzeri gene geçen sezon River İsland'da vardı..

5 yorum:

lale kunt dedi ki...

şu an almayı planladığım tam 3 tane ayakkabı var, bunları görünce aşkım iyice depreşti. bugün çıkıp alıcaktım ama koca evden çalışıyo işe gitmedi iyi mi? :)
üstelik birisi indirim gibi bişey zara'da bitmeden almam lazım. çıkıp alsam üçünü de almak gerekir teki kesmez. hepsini görünce kızıcak çünkü ayakkabı dolabımı daha yeni düzenledim ve unuttuğum en az 5 çift ayakkabım çıktı kesin alma der bana.
üf ya günlerdir işlerimi ayarladım bugün alayım diye evden çalışılacak gün mü kardeşim :)

kediye mama alıcam diye çıksam saatlerce dönmesem merak eder mi acaba :P

ayyy amma derdim varmış di mi Merviş hehe :))

asıl konumuza gelecek olursak seçtiklerinin hepsi çok güzel.. ama en son ve ondan önceki beni bitirdi be kardeşim!

Merve dedi ki...

haha alem seni :))

bilmem ki koca evdeyken zor olur laliş :) kuafore desen saç kısa o kadar uzun sürmez ;) çıkış bulamadım valla yarına sabredeceksin artık şeker :))

sorma benimde bir sürü kıyafetim kayıp millette görüyorum aa bende de vardı bundan ama nerede diyorum? evdeki bir hurçda ama nerede??

hangileriymiş bunlar merak ettim,nasıllar laliş?

lale kunt dedi ki...

canım sabredebilicek miyim acaba? hayır teki var mesela o zaradaki bana yar olamadı bi türlü. geçende birlikte alalım dedik biz gidene kadar kapanmıştı hatta kepenk yarım duruyodu nasıl içim gitti. kapıdaki adama dicektim ki gııııız aç kapıyı da ayakkabıyı alam hadi gıııız :)
ahaha bir de aynı dükkan biliyo musun? hani kasada pazarlık yapanlarla :))

benim bulduklarım da envayi çeşit babet merviş, pembe çıktı bi tane gri çıktı çok güzelmiş halbuki nasıl unutmuşum :) değişik renklerde babetler. aa biri var çok güzel accessorizedan almışım pembe önü fiyonklu.unutulur mu hiç?!

Merve dedi ki...

cık cık cık nasıl unutursun! :))

babetler nedense bir sezonluk omru oluyor derileri veya kumaş yere çok yakın ya hemen lekeleniyor ya da derisi zedeleniyor..çok uzun süre kullanamıyorsun babetleri şeker..kışlıklar öyle değil mesela..

bende aynen babete doyamıyorum bir türlü :)

nergisce dedi ki...

favorim demissin ya, iste ben ona bayildim:) cok güzellllll