Cuma, Nisan 10

Bebiş Kundağı


Dün hastaydım işe gitmedim evde dinlendim.. öğleden sonra biraz iyileşince de soluğu emirgan lale bahçesinde aldım..Hava soğuktu tam anlamıyla keyfi yoktu ama manzara bana yetii..
Laleler yavaş yavaş açıyordu..daha bayağ zamanı var hatta bu sene çok güzel düzenli piknik yerleri yapmışlar..haftasonu veya hafta içi daha rahat olur muhakkak gitmenizi tavsiye ederim :)
Ben aslında başka birşey anlatacaktım... Dün ben yatıyorum içeriden babaannemin sesleri geliyor canım canım diye birşey seviyor.. Allah allah neyi seviyor böyle diye bir gittim ki..
bir bebiş...ama görmeniz lazım dünya tatlısı.. o kadar güzelki.. yemyeşil gözler.. pespempe yanaklar.. sürekli gülüyor..ilk defa gördüğü halde hiç yabancılık çekmedi.. kucaktan kucağa dolaşıyor..
İsabella 1 buçuk yaşında... İzi şu ana kadar gördüğüm en güzel bebeklerden biri.. O kadar sevdim ki anlatamam hiç bırakmadım kucağımdan sevdim de sevdim.. Resimlerini çektim bakıp duruyorum..
Giderken o kadar üzüldüm ki neredeyse ağlayacağım.. O gitmesin de ben hep seveyim istedim..
Annesini bile kıskandım ne kadar şanslı diye...Dilerim Allahtan bir gün hayırlısıyla bize de böyle bir bebiş nasib olur..
Resimdekilerde son zamanlardaki moda anne kundağı mı, kucağı mı neyse artık ;) Çok şekerler di mi? Anneler kendisi bile dikebilirler.. Çok cici gözüküyor ama bebiş içinde ne derece rahat olur onu da düşünmek lazım tabi :)

5 yorum:

lale kunt dedi ki...

bunlar çok moda gerçekten tatlı gözüküyolar..
ay size bebiş mi geldi? ben de ilkaylara gidicem haftaya, gel birlikte gidelim..

Merve dedi ki...

di mi laliş? çok şeker!

yaa geldi aklımdan gitmiyor bir türlü bayıldım bayıldım öyle bir bebek kokusu vardi ki mis mis :)
bakarıs şeker olursa neden olmasın? :)

beetlejuice dedi ki...

Mervecik, çok güzel bunlar. Heveslendim ben de:) Bebek de içinde rahat eder bence, hamak gibi bir şey:)

PrettyPinky dedi ki...

Çok cici görünüyorlar.. Eminim bebek içinde çok rahat edecektir.

bernush dedi ki...

ya merviş boğulmasın çocuk bunun içinde :)