Salı, Haziran 2

Tüylü Müylü Süslü Bişii.. :)




Herkese Gunaydııınnn :)
Nasılsınız kızlar? Uzuuun bir süredir yazamadım ama artık sahalara geri döndüm bundan sonra varım.. :)

Eveet sizden fikir almaya ihtiyacım var..Ağustos ayında biricik, bıcırık kuzenimm 13 oluyor onun töreninde hanımlar hani bu filmlerde gördüğümüz tüllü, müllü şapkalardan takıyorlar..Bende birdaha böyle süslü birşey takacak bir durum oluşmayacağı için abla olarak takmak istiyorum :)))

Aklımda ya cici bir şapka, ama siyah olmayacak.. ya da tacın üzerine yapılan fascinator dediklerinden var..altına da güzel zarif bir elbise giymek istiyorum...elbise desenli olursa ki pek tercih etmiyorum ama çok beğenirsem olur..şapkanın tek renk olması gerekir..

Ya da elbise benim beğendiğim pudra rengi :) ya da pastel sade olursa şapkada uçuk kaçık bir renge kaçabilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Resimler acssesories ve Urban'dan.. Acssesories da kalar kılarsam Pazar günü acssesories cenneti ingiltere'ye gidecek olan t'me rica edebilirim..ama karar verirsem siz ne dersiniz..?

Bir de Pia diye bir yer duydum bunları yapan, siz biliyor musunuz? Veya bu tür şeyler satan bildiğiniz bir yer var mı? Teşekkürler hepinize şimdiden..

Amaanınn ne çok uzun yazmışım...eee açığı kapatacağım ne de olsa!

8 yorum:

lale kunt dedi ki...

canım kendin de yapabilirsin. dediğin gibi tacın üzerine taşlar vs yapıştırıp sonra tül eklersin. güzel de olur.
ama alıcam diyosan ben şu 4.yü pek beğendim.

Unknown dedi ki...

üstünde pembe kelebekler olan çok tatlıymış:)

Merve dedi ki...

* evet şeker olmazsa kendim yaparım ama işte malzemeleri almak en önemlisi bulmak lazım laliş..evet 4.bencede en hoş şeker :)

* bende cok sevdim canım..uçuş uçuş tam!

Avon Dünyası dedi ki...

13'ün önemi nedir Mervecim?
Bar Mitzva falan mı?

Adsız dedi ki...

peeehhh... bunlar da neymiş... sen çok daha güzellerini yaparsın, eminim...
ama eğer malzeme bulamam dersen 4 güzelmiş, diğer resimdekilerin hepsi güzel, karar veremedim :) ama yine söylüyorum, eğer malzeme bulursan sen daha güzelini yaparsın...

Merve dedi ki...

* Avon, evet canım Bar Mitzva

* merviş, tabii yapılır ama işte taç malzemesi gibi değil bunlar gelinlikçilere bakmak lazım..bir şapkacı buldum internetten kathy diye olmassa oraya bakacağım merviş :)takmaya heves ettim çok ;)

Primarima dedi ki...

Kendin yap bence en güzelini yaparsın kendı zevkıne göre:)Pudra rengıde pek hoş olur gercekden:)

Adsız dedi ki...

Evet, yorum bırakacağım. Oley! :)

Bu postu şimdi gördüm ama en azından Ağustos'a var daha. Ben kendi adıma turkuaz olanı beğendim ama elbisenle uyar mı bilemem. O nereden bu arada? Belki ben de alırım. Carrie Bradshaw'un ekildiği düğününde taktığı şeyi andırıyor biraz.

Bir de Galatasaray'da Hazza Pulo Pasajı'nda Madam Katya'nın Şapka Dükkanı var. İstersen hazır alır, istersen diktirebilirsin de.