Salı, Mayıs 12

Tasarım bir başka oluyor!









Sevgili Donna, tasarladığın birbirinden güzel tepsiler, espirili yastık ve battaniyelere bayıldımm!
Gene klasik sorumu sormak istiyorum! Neden bizim ülkemizde herşey basma kalıp? Neden birinin evinde gördüğümüz şeyi hemen almaya meraklıyız millet olarak? Neden tasarımcılarının önünü açmıyoruz! Bizde bu fikirlere sahip olan yok mu var? Ama iş yok!
Buyrun cici sitesine ve birbirinden ilginç ürünlerine bakın Donna'nın..

5 yorum:

nergisce dedi ki...

cok güzel seyler var, mervecim ne yazik ki biz birilerini desteklemeyi bilmiyorum ama buaralar bunu yeni yeni ögreniyoruz, tasarimcilarin ellerindne tutmak lazim:)

Merve dedi ki...

* kesinlikle katılıyorum aslında birçok kişi var bloglardan ulaşabiliyoruz ama işte sınırlı oluyor birçoğunu da bilmiyoruz candbags diye bir çantacı varmış mesela ben bilmiyordum görünce bayıldım..sende bak tavsiye ederim nergiscim :)

a. gizem dedi ki...

ben şu bulut olayın evime yapmak istediiim :)
liliş yapardı bize dimi merve :)
muhteşem resimler buluyosun :) opuldun!

lale kunt dedi ki...

yaparım kıslarrr tabi ki seve seve hem de :) ben dün ikinci kere makinemin eğitimine gittim arkadaşımla. o da yeni aldı, amaaan ben bunu biliyorum sana anlatırım dedim durdum :) profesyonelim ya lütfen :)
dikeriz ne isterseniz ;)

bu arada hepsi çok güzel Merviş, dün siteye de baktım ama sana yorum bırakmamışım gözümden kaçtı heralde. Süper şeyler buluyosun muck

Merve dedi ki...

* gizom valla yapar laliş yoğun bu aralar hele bir düzene koysun eminim çok enteresan şeyler çıkaracak arkidişimiz ;P

* :)) hemende okumuş! güzel şeyler buluyorum laliş ama blog hadi yapalım deyipte yapmadıklarımla dolu..hani nerdeee? Maslakta kazı çalışması olsa, 1 ay işe gelemesek de ben bol bol yapsam :))

gelememe nedenime bak! kazı çalışması hehe :))