Perşembe, Ocak 29

Kıskandım.. ;((

Nişanlım bugün annesiyle Kapalı Çarşiya gitti :(( onlar tatildeler tabi ben gidemedim :(
Oysa ki bayılırım Kapalı Çarşıya..Her sokağına her dukkanına girmek isterim..Aslında tek gitmem daha doğru çünkü yanımdaki kişinin hışırını çıkarmak gibi bir özelliğim var. En son sefer canım arkadaşım Elif'i öyle çok yormuşumki zavallım ertesi gün dışarı çıkmamıştı ;) o çantacı bu çantacı onu mu alsak bunu mu alsak derken akşam ettik Nuru Osmaniye deki Kahve Dünyasında otururken dahi benim aklım çantalardaydı devamlı alsamıydım acaba diyordum! Kapalıçarşı tam kapanmak üzereydi ki ben koşa koşa aklımdakini almıştım ;)))
İşte bugün üzüntüm ondan içim gidiyor bende onlarla değilim diye :(( aklım çantalardaaa! Çalışmak ne zor bir bilseniz ;) Nişanlımda biliyor huyumu devamlı arıyor nasıl cüzdan istersin ben bakıyım diye... canım benimm! Ben bakmadan olur mu hiç? Cumartesi gideriz inşallah... :)

4 yorum:

L@L dedi ki...

Mervoş üzülme haftasonuna çok az kaldı gönlünce gezersiniz cumartesi inşallah :)Bu arada ne kadar çanta alırsam alıyım hiç yeteri kadar çantam var almıyım artık diyemiyorum .)Yazını okurken işi gücü bırakıp alışverişe gitmek geldi içimden *)

Merve dedi ki...

Aynen lalcim..Hadi bırak sende gel gidelim ;) Benimdee! Doyamıyorum çantaya bir türlü yazlık kışlık diye ayırıyorum dolabımın üstü yazlıklarla dolu..ama işte yeni birşey görünce dayanılmıyor! ;)

Yeliz dedi ki...

cumartesi dükkanlar erken kapanmaya başlamış haftasonu ordaydım bakmak istediğim yerlere bakamadan döndük:( erkenden çıkıp gitmek lazım.

Merve dedi ki...

aa ben 6 ya kadar oradaydım yelizcim kapanmamıştı.. sen kaçta gitmiştin?